Wide Screen
Image default
Filmek

Matt Reeves nem bízza a véletlenre, ennyi gonosztevővel készül a The Batman?

Rengeteg ellentmondásos pletykát olvashattuk már a The Batman projektről, de Matt Reeves többször számszerűsítette, hogy sok ellenfele lesz Batmannek.

Rengeteg ellentmondásos pletykát olvashattuk már a The Batman projektről, de Matt Reeves többször számszerűsítette, hogy sok ellenfele lesz Batmannek.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner Bros. jelenleg arra vár, hogy a jelmez- és jelenetpróbákat befejeződjenek, mert csak azok után fogják véglegesíteni Robert Pattinson főszerepét. Miután Matt Reeves elárulta, hogy Ben Afflecknél fiatalabb színésszel terveznek az önálló Batman-filmben, több pletykát is olvashattunk Pattinsonról, hogy ő válthatja a színészt a legendás szerepben, de mindeddig hivatalos forrásból nem erősítettek meg semmit.

Ennek értelmében az Alkonyat sztárja még nem lehet biztos a főszerepében, ugyanis amennyiben nem úgy alakulnak a próbafelvételek, vagy egyszerűen a denevérgúnya nem passzol a sztárhoz, akkor a Warner mást kereshet a szerepre. Ne feledjük, hogy Ryan Reynolds azután kapta meg A zöld lámpás főszerepét, hogy Bradley Coopernek nem állt olyan jól a maszk.

A lap arról is beszámolt, hogy a rendező jelenleg is próbálja tökéletesíteni a történetet, amit korábban már elkészített, azonban még apróbb módosításokat végez rajta a forgatás előtt. Reeves egy korábbi interjúban elmondta, hogy egy galériára elegendő gonosztevő tör majd Bruce Wayne életére. Jelenállás szerint a rendező nem viccelt abban a beszélgetésben, mert a The Batman összesen hat gonosztevővel érkezhet. Pontosan nem tudni, hogy kik lehetnek ezek a nemezisek, de Pingvin és Catwoman is köztük lehet.

The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz.

Matt Reeves

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Befutott a Tenet második előzetese, csak azt nem árulta el, mikor mutatják be a mozikban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat