Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Robert Pattinson mellett többen is pályáznak a The Batman főszerepére

Már tudjuk, hogy Ben Affleck nem tér vissza a denevérjelmezben, a kérdés tehát az, hogy ki váltja őt Matt Reeves új filmjében?

A Varietey értesülései szerint a The Batman-film főszerepére legnagyobb eséllyel Alkonyat című filmsorozat férfi főszereplője, Robert Pattinson pályázik legjobb esélyekkel. Arról már korábban is pletykáltak, hogy Matt Reeves a fiatal Batman szerepét neki szánná, de ezt hivatalosan nem erősítette meg senki sem. Most viszont a lap több forrása is megerősítette, hogy első számú esélyessé lépett elő. Ezt igazolja az is, hogy Reeves többször elmondta, hogy egy fiatal, de ismert színésszel folytatják az önálló Batman részeket.

Nemsokkal a Variety beszámolója után a Deadline is előállt egy névvel. Ők úgy tudják, hogy Pattinson neve mellett egy második név is szóba került, méghozzá az X-Men: Sötét Főnixből Nicholas Hoult, aki az X-Men szériában Bestiát alakítja. Ez azt jelentené, hogy bár a Variety állítja, a Warner Bros. és Reeves Pattinson mellett döntöttek, még nem kell hivatalossá tenni az új Batman szerepet.

Nicholas Hoult

Már csak azért sem lehetünk annyira biztosak Pattinson szerepe iránt, merthogy a The Hollywood Reporter is utánajárt a dolgoknak, s megtudták, hogy Aaron Taylor-Johnson és Armie Hammer neve szerepel a jelöltek listáján. Úgy tűnik, hogy kezd izgalmassá válni a helyzet, és reméljük, hogy hamarosan végérvényesen is kiderül, hogy ki lesz az új Batman.

Robert Pattinson

Még több a témában...

Superman feltámadt a legújabb Az Igazság Ligája poszteren

Kévés Bence Mihály

James Wan rendező szerint a The Trench vérbeli szörny horrorfilm lesz

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] [NYCC17] A végső előzetes Az Igazság Ligájához!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább