Wide Screen
Image default
Pletykák

A Matt Reeves-féle The Batman főszereplője Robert Pattinson lehet

A Warner Bros. bejelentette, hogy új, fiatalabb Bruce Wayne-t keresnek a The Batman-film főszerepére, és a legújabb hírek szerint az Alkonyat sztárja válthatja Ben Afflecket.

A hosszú huzavona után a Warner Bros. stúdió pár hete bejelentette, hogy mikor fogják bemutatni a Matt Reeves-féle The Batman-filmet, ami sok rajongó bánatára Ben Affleck nélkül készül. Jó ideje pletykálták már, hogy A majmok bolygója franchise rendezője egy fiatalabb Sötét lovaggal képzeli el a folytatást, így Affleck nem fér bele a történetbe, így most mindenki arra kíváncsi, hogy ki válthatja a színészt, mert a stúdió elmondása szerint egy ismert A-listás színészt keresnek a szerepre.

Egy híres rajongói művész, aki munkájának köszönhetően rengeteg hírességgel és stúdió-kapcsolattal rendelkezik, most azt állítja, hogy az Alkonyat franchise sztárja, Robert Pattinson-t szemelték ki a The Batman főszerepére. Kétség sem férhet ahhoz, hogy Pattinson korban jóval Affleck előtt jár, de perpillanat valahogy még nem tudjuk elképzelni a színészt a DC legendás szerepében, holott Edward Cullen játéka után sok jó alakítást láttunk a színésztől.

A hír talán nem fog tetszeni a rajongóknak, de emlékezzünk csak vissza, hasonló fogadtatásban volt része Ben Afflecknek is, amikor 2013. augusztus 22-én bejelentették őt vezető karakternek a Batmanban. A színészre azután esett a választás, hogy színész-rendező nagyszerűt alakított a Tolvajok városa és Az Argo-akció kamerái mindkét oldalán. A DC rajongói Affleck nevével sem tudtak mit kezdeni, sok olyan komment érkezett a hír alatt, hogy „a DC utálja a rajongókat”, „nem, nem, ez csak egy vicc igaz?”, BEN AFFLECK!?!?!?!? Semmiképp, nem vagyok hajlandó elhinni.” És láss csodát, gyorsan a rajongók kedvence lett, sokan minden idők legjobb Batmanjének gondolják Affleck alakítását.

Afflecknek is nehéz volt az elején, miért ne lehetne Pattinsonból a következő Sötét lovag?

Robert Pattinson

Még több a témában...

Werkvideót mutattak be az Igazság ligájából

Kévés Bence Mihály

Most erősítették volna meg Robert Pattinson főszerepét a The Batman-filmben?

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. imádja Matt Reeves The Batman forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább