The Batman

Matt Reeves egy Batman rebooton dolgozik Ben Affleck nélkül?

Beigazolódni látszanak a korábbi pletykák, hogy Ben Afflecket nem látjuk többet Batman szerepében, és Matt Reeves nélküle forgat filmet.

Beigazolódni látszanak a korábbi pletykák, hogy Ben Afflecket nem látjuk többet Batman szerepében, és Matt Reeves nélküle forgat filmet.

A Deadline oldal szolgált friss hírrel a The Batman névre keresztelt projektről, ami állítólag Ben Affleck nélkül készül Matt Reeves rendező égisze alatt. Lassan egy éve pletykálnak arról, hogy Matt Reeves egy teljesen új Batman-filmen dolgozik, és amelyre egy fiatalabb színészt keresnek, mert Affleck túl öreg már a denevérember szerepére. A lap forrása nem csak azt derítette ki, hogy Reeves Affleck nélkül gondolja elkészíteni a The Batmant, de az egy reboot is lesz.

[…] Matt Reeveszel együtt a Batman önálló résszel újraindul a franchise, és valószínűleg egy új színésszel a denevérember szerepében, miután Ben Afflecket támadták a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája után.

Részleteket továbbra sem árultak el a filmről, bár a közelmúltban megjelent egy pletyka, miszerint a Warner Bros. stúdió a főgonosz szerepét nem Deathstroke-ra bízza, hanem Pingvinre. Reeves ugyan cáfolta, hogy Afflecktől elvették volna a szerepet, de azt kifejtette, hogy egy fiatalabb színésszel tudná elképzelni a franchiset. A szereppel összefüggésbe hozták Jake Gyllenhaal és Jon Hamm színészeket is, ugyanakkor Gyllenhaal megerősítette, hogy nem ő lesz a következő Sötét Lovag – ő inkább a Marvelnél vállal szerepet.

Total
0
Shares
Previous Article

Új Venom kép érkezett, rajta Eddig Brockkal

Next Article

Russo testvérek megerősítették az időutazást a Bosszúállók 4.-ben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!