Pókember

Megvan a Pókember: Hazatérés folytatás főgonosza és színésze

Az egyik nagy hollywoodi sztár tárgyalásokat folytat a Pókember: Hazatérés folytatás egyik szerepéről.

Az egyik nagy hollywoodi sztár tárgyalásokat folytat a Pókember: Hazatérés folytatás egyik szerepéről.

A Deadline megerősítette, hogy Jake Gyllenhaal meghallgatásokra jár a Marvel Studioshoz, ugyanis a hírek szerint ő lehet Mysterio a Sony és a Marvel közös rendezésű Pókember második részében.

A hír először a ma reggeli The Sun című napilapban jelent meg, azonban a forrást nem lehet tudni, az újság nem erősítette meg hitelességét, ezért kezeljük fenntartásokkal a most megjelent hírt. Lehet, hogy pusztán ez is csak egy pletyka, ne feledjük, nem olyan régen a színészt még Batman szereppel hozták összefüggésbe Matt Reeves rendező filmjében. Azonban úgy tűnik, hogy a rajongók örülhetnek, hiszen Mysterio végre nem csak a képregényekben, de a vásznon is a falmászó útjába áll.

A folytatás történetét egyelőre hét pecsétes titok alatt őrzik, csak annyit tudni a második részről, hogy Jon Watts visszatér a rendezői székbe és több női és férfi vezető színészt keresnek az új részhez. A Variety megtudta azt is, hogy a stúdió egy A-listás férfi színészt szeretne egy titokzatos szerepre, ami könnyen lehet, hogy az előbb említett Mysterio lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

A 10 Marvel és DC gonosz, akik képesek legyőzni Thanost

Next Article

A Pókember: Hazatérés egyik karaktere is visszatérhet a folytatásra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!