Wide Screen
Image default
Filmek

[PLETYKA] Jake Gyllenhaal tényleg Batman lehet, ha Ben Affleck távozik

Egyre valószínűbb, hogy Jake Gyllenhaal Batman lehet abban az esetben, ha Ben Affleck lemond a szerepről.

Sajnos ezúttal is be kell érnünk egy pletykával a The Batman-filmről, hiszen a Warner Bros. stúdió nem erőlteti meg magát, hogy hivatalos bejelentés tegyen Matt Reeves rendező készülő filmjéről. Az új Batman-trilógiát a kezdetektől gondok sújtják, kezdve azzal, hogy Ben Affleck és Geoff Johns használhatatlan forgatókönyvet írt, később pedig Ben Affleck átadta a rendezői széket Matt Reevesnek. A napokban pedig már olyan pletykák jelentek meg, hogy a film nem is lesz része a DC Moziverzumának, és önálló részként tekintünk majd rá.

A hírek szerint a Warner továbbra is azzal van elfoglalva, hogy maradásra bírja a színészt, aki a sorozatos támadásuk után nem érzi jól magát a denevérjelmezben. Sokan úgy gondolják, hogy a tervezés alatt álló Suicide Squad második része lesz az utolsó film, amelyben Affleck Batmant játszik, így a stúdiónak színészt kell találnia a szerepre:

Gyllenhaal valószínűleg Batman lesz. Affleck már nem érintett a szerepben. A dolgok állása szerint azonban még mindig szerződése van. De a stúdió megharagudott rá. Ha Ben kiszáll, akkor Jake veszi át a helyét. Mindkét srác tudja, hogy egymás sorsát irányítják.

Kezeljük ezeket továbbra erős pletykaként, mert hivatalosan senki sem erősítette meg, de hát tudjátok hogy szól a mondás: nem zörög a haraszt, ha nem rázzák.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

[SBLIII] Ezek a trailerek érkeznek a Super Bowl alatt

Kévés Bence Mihály

Suicide Squad – a leleplezés

Orosz Ferenc

Meghal Az Igazság Ligája egyik kulcsszereplője?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább