Főoldal Filmek Matt Reeves lett a The Batman-film rendezője
FilmekBREAKING

Matt Reeves lett a The Batman-film rendezője

Ahogy arra számítani lehetett, A majmok bolygója franchise rendezőjét kérték fel a Denevérember reboot rendezésére.

1k
matt reeves the batman 228650

Ahogy arra számítani lehetett, A majmok bolygója franchise rendezőjét kérték fel a Denevérember reboot rendezésére.

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. Ben Affleck visszalépése után megtalálta a következő nagy filmjének, a The Batman-nek a rendezőjét. Korábban is írtunk már arról, több név is szerepel a stúdió listáján, de a Variety riportja szerint a stúdió döntése Matt Reeves-re esett, aki az elmúlt években olyan filmekkel robbant be a köztudatba, mint a Cloverfield, Engedj be!, A majmok bolygója: Forradalom és a nyáron befutó A majmok bolygója: Háború. A majmok után jöhetnek a denevérek, vajon ezt az új rebootot sikerre viszi?

matt reeves planet apes mini
Matt Reeves A majmok bolygója rendezője

Ben Affleck távozásakor a következőket mondta:

Vannak bizonyos karakterek, akik különleges helyet foglalnak milliók szívében. Ezeknek az előadása hangsúlyt, szenvedélyt és a legjobb teljesítményt követeli meg. Világosság vált számomra, hogy a rendezéssel és főszereppel közösen nem vagyok képes arra a feladatra, amit ezek megkövetelnek. Éppen ezért a stúdióval közösen úgy döntöttem, hogy keresünk egy rendezőt, akivel együtt dolgozhatunk ezen a hatalmas filmen. Szerepem van még mindig a filmben, és megcsináljuk, de jelenleg egy rendezőt keresünk a feladatra. Rendkívüli módon elkötelezett vagyok a projekt iránt, és alig várom, hogy életre keljen, s világszerte lássák a rajongók.

A Warner Bros. a rendező szavaihoz hozzáfűzte még, hogy:

A Warner Bros. teljes mértékben támogatja Ben Affleck döntését, és továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy vele készítsük el a szóló Batman-filmet.

Már a távozáskor pedzegették Reeves-t, hogy esetleg ő lehet a legjobb a feladatra, és nem is igazán a stúdión, hanem magán a rendezőn múlik, hogy rendez-e Batman-t. Az immáron csak főszereplővé visszaminősített Ben Affleck ellenfele a The Batman-ben Joe Manganiello karaktere, Slade Wilson/Deathstroke lesz. Továbbá feltűnik még a filmben Alfred (Jeremy Irons) és J.K. Simons, mint Gordon rendőrfőnök. (A Marvel és DC Univerzum a napokban mutatta be nektek Deathstroke szupergonoszt.)

Hivatalos megjelenésről továbbra sem esett szó, mint ahogy arról sem, hogy mikor kezdik forgatni a filmet. Az utóbbi egy-két napban alaposan felgyorsultak az események. Előbb arról jelentek meg hírek, hogy Chris Terrio elkészült a forgatókönyvvel, ma pedig a rendezőt is bejelentették, így lehetséges, hogy tudják tartani a menetrendet, s tavasszal indul a forgatás. Manganiello többször elmondta tavaly, hogy 2017 tavaszán forgatni kezdik a filmet, de hivatalosan nem erősítették még meg. A pletykákhoz tartozik még az is, miszerint 2018 nyarán jönne a The Batman.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Batman
BREAKINGFilmek

Csúnyán eltolták a The Batman Part II bemutatóját

A Batman folytatása eredetileg 2025 őszén jött volna ki a mozikban.

A könyvelő
Filmek

A könyvelő folytatása az Amazonhoz került

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdióváltás okoz-e további fennakadásokat.