Elkészült a The Batman forgatókönyve, a Warner Bros. és Ben Affleck is elégedett

Hosszú hetek kálváriája most megtörni látszik, ugyanis bejelentették, hogy elkészült a The Batman reboot forgatókönyve.

Hosszú hetek kálváriája most megtörni látszik, ugyanis bejelentették, hogy elkészült a The Batman reboot forgatókönyve.

Pár nappal korábban a Forbes portál kezdte el terjeszteni az interneten az arról szóló híreket, miszerint a The Batman film szkriptjét jelentősen újraírják, de akár még az is elképzelhető, elölről kezdik az írást, ellenben éjjel egészen más hírt lehetett hallani. A legfrissebb hírek szerint már újra is írták, elkészült, és Ben Affleck színész rendkívül elégedett az eredménnyel.

A batman-news.com oldal munkatársa érte utol Justin Kroll-t a Variety riporterét – egyébként ő volt az, aki elsőként erősítette meg, hogy Affleck távozik a direktorként -, hogy meséljen picit, mi történik most a színfalak mögött. Kroll elmondta, hogy az új The Batman forgatókönyve nagyon jól áll, ami főként Chris Terrio érdeme. A napokban írtunk már arról, hogy Terrio a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája filmek íróját kérték fel, hogy hegessze össze a denevérember szkriptjét. Kroll hozzátette még, hogy a Warner Bros.-nál mindenki, beleértve az elnököt és a tartalomért felelős vezető Toby Emmerich és természetesen maga Ben Affleck nagyon-nagyon boldog.

Azért ez nagyon érdekes. Geoff Johns és Affleck hónapok alatt nem tudták megírni a filmet, jön egy Oscar-díjas szaki (lehet mondani, ez a dolga), aki hetek alatt előáll egy remek forgatókönyvvel. Tegyük hozzá azért, hogy Affleck hiába rendezett filmeket az elmúlt években, azok mégis eltörpültek a The Batman film nagysága és komplexitása mellett.

Továbbra sem tudunk semmit arról, hogy mikor fogják bemutatni a filmet. Korábban úgy volt, hogy nyáron kezdik a forgatást, de vélhetően erre még várnunk kell, s csak év vége felé kezdődhet a filmezés, hiszen előbb találni kell egy rendezőt. Érjük be most ennyivel, örüljünk, hogy mindenki boldog a stúdiónál, és nem utolsó sorban a rajongók is tapsolhatnak, hogy láthatják a szuperhősfilmet valamikor 2019 körül.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Sok-sok hivatalos kép és egy szinkronos előzetes a Power Rangers reboothoz

Next Article

Steven C. Miller személyében megvan a Szupercella 2 rendezője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!