Főoldal Filmek Elkészült a The Batman forgatókönyve, a Warner Bros. és Ben Affleck is elégedett
FilmekBREAKING

Elkészült a The Batman forgatókönyve, a Warner Bros. és Ben Affleck is elégedett

Hosszú hetek kálváriája most megtörni látszik, ugyanis bejelentették, hogy elkészült a The Batman reboot forgatókönyve.

942

Hosszú hetek kálváriája most megtörni látszik, ugyanis bejelentették, hogy elkészült a The Batman reboot forgatókönyve.

Pár nappal korábban a Forbes portál kezdte el terjeszteni az interneten az arról szóló híreket, miszerint a The Batman film szkriptjét jelentősen újraírják, de akár még az is elképzelhető, elölről kezdik az írást, ellenben éjjel egészen más hírt lehetett hallani. A legfrissebb hírek szerint már újra is írták, elkészült, és Ben Affleck színész rendkívül elégedett az eredménnyel.

A batman-news.com oldal munkatársa érte utol Justin Kroll-t a Variety riporterét – egyébként ő volt az, aki elsőként erősítette meg, hogy Affleck távozik a direktorként -, hogy meséljen picit, mi történik most a színfalak mögött. Kroll elmondta, hogy az új The Batman forgatókönyve nagyon jól áll, ami főként Chris Terrio érdeme. A napokban írtunk már arról, hogy Terrio a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája filmek íróját kérték fel, hogy hegessze össze a denevérember szkriptjét. Kroll hozzátette még, hogy a Warner Bros.-nál mindenki, beleértve az elnököt és a tartalomért felelős vezető Toby Emmerich és természetesen maga Ben Affleck nagyon-nagyon boldog.

Azért ez nagyon érdekes. Geoff Johns és Affleck hónapok alatt nem tudták megírni a filmet, jön egy Oscar-díjas szaki (lehet mondani, ez a dolga), aki hetek alatt előáll egy remek forgatókönyvvel. Tegyük hozzá azért, hogy Affleck hiába rendezett filmeket az elmúlt években, azok mégis eltörpültek a The Batman film nagysága és komplexitása mellett.

Továbbra sem tudunk semmit arról, hogy mikor fogják bemutatni a filmet. Korábban úgy volt, hogy nyáron kezdik a forgatást, de vélhetően erre még várnunk kell, s csak év vége felé kezdődhet a filmezés, hiszen előbb találni kell egy rendezőt. Érjük be most ennyivel, örüljünk, hogy mindenki boldog a stúdiónál, és nem utolsó sorban a rajongók is tapsolhatnak, hogy láthatják a szuperhősfilmet valamikor 2019 körül.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

A könyvelő
Filmek

A könyvelő folytatása az Amazonhoz került

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdióváltás okoz-e további fennakadásokat.

A holnap határa
Filmek

Tom Cruise és Warner Bros. új megállapodása után tényleg elkészülhet A holnap határa 2.

A Warner Bros. vezetői is nagyon akarják A holnap határa folytatását.