Főoldal Filmek Begyújtották a The Batman-film rakétáit
Filmek

Begyújtották a The Batman-film rakétáit

Ben Affleck lemondása után már meg is találták a szkript íróját, aki azonnal rávette magát.

1k
Zack Snyder

Ben Affleck lemondása után már meg is találták a szkript íróját, aki azonnal rávette magát.

Ben Affleck a héten jelentette be, hogy nem vállalja a The Batman-film forgatókönyvének megírását, és lemond a film rendezői jogáról is. Indoklásában elmondta, hogy túl nagy volt rajta a nyomás, a világ minden pontján várják a filmet, és emiatt nem tud tökéletes munkát végezni. Nem tudja megírni a történetet úgy, hogy méltó folytatást kapjon a DC képregények legismertebb, legsötétebb jelmezese, Batman.

A Forbes bennfentes forrásokra hivatkozva arra is utalást tett, hogy elképzelhető, hogy maga a színész is távozni fog a szuperhős univerzumból. Ezt hivatalosan senki sem erősítette meg, egyelőre kezeljük ezeket erős pletykaként.

A Deadline információi szerint már a Warner Bros. rá is állított valakit a szkript átgyúrására. A feladattal a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és az Igazság Ligája filmeket jegyző, Chris Terrio-t bízták meg. Rendkívül furcsa dolgok mennek most a DC és a Warner falai mögött. Ben Affleck és Geoff Johns hónapokig dolgozott a The Batman-film forgatókönyvén, többször elmondták, hogy nem haladnak túl jól vele, vannak gondok, és csak tökéletes szkript esetén kezdik meg a forgatást is. A tervek szerint 2018-ban érkezik a film, de erre ne vegyünk mérget. Nem mellesleg olyan sztárok kapnak helyet a filmben, mint Jeremy Irons (Alfred), Joe Manganiello (Deathstroke) vagy J.K. Simmons (Gordon rendőrfőnök).

BN NA744 terrio J 20160311075507 mini
Chris Terrio

A hírhez hozzátartozik még az is, hogy egy rajongó petíciógyűjtésbe kezdett, hogy direktorként Zack Snyder-t lássuk. Jennifer Huneycutt azzal indokolta döntését, hogy szerinte Snyder ismeri legjobban a DC-t, több filmet is rendezett már, és még a karaktert is szereti. Snyder az utóbbi években nem alkotott igazán jó képregény adaptációkat. Mi azért lehetőséget adnánk egy új jelöltnek. A stúdiónak több rendezőjelöltje is van, közülük A majmok bolygója: Forradalom és Háború filmek rendezője, Matt Reeves áll legjobban. Egyszer már bizonyított, idén duplázhat. Az előzetesek és első reakciók alapján nem lesz okunk panaszra, mert jó lett a harmadik majmos rész is.

Ti mit gondoltok? Kit bíznátok meg a The Batman direktorának?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

300
Sorozatok

Előzménysorozatot kap a 300, és Zack Snyder is érdekelt lehet benne

Zack Snyder nagysikerű 300 című filmjének története most sorozattal egészül ki.

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.