Főoldal Filmek Ben Affleck nem csak a rendezői székét, hanem a szerepét is dobhatja
Filmek

Ben Affleck nem csak a rendezői székét, hanem a szerepét is dobhatja

A legfrissebb hírek szerint a színész nem csak a The Batman-film rendezéséről, hanem a főszerepéről is lemondhat.

901
The Batman

A legfrissebb hírek szerint a színész nem csak a The Batman-film rendezéséről, hanem a főszerepéről is lemondhat.

A napokban bombaként robbant a hír, miszerint Ben Affleck régóta pátyolgatott filmje, a The Batman rendező nélkül maradt, ugyanis ő nem vállalja annak rendezését. Erről többször is találgattak már, a színész maga is elmondta, hogy csak akkor áll neki a forgatásnak, ha egy tökéletes szkriptet hoztak össze Geoff Johns-szal a DC vezető kreatív igazgatójával. A színész végül úgy döntött, hogy túl nagy felelősség a The Batman megírása, ezért átadja a stafétabotot valaki másnak. Azóta újabb pletykák jelentek meg, miszerint nem csak a rendezés jogáról, de a címszereplőről is letesz Affleck.

A közelmúltban Mark Hughes író cikkét a Forbes-on lehetett olvasni, amiben arról írt, hogy néhány hete több forrása is megerősítette a direktor távozását. Hughes továbbá felvetette lehetőségét annak is, hogy esetleg maga a színész is távozik a DC Filmes Univerzumából.

Csak találgatni lehet, hogy mi vezethetett odáig, hogy Affleck lemondott a rendezés jogáról. Nem hivatalos forrástól származnak a hírek, így bővebben arról sem tudunk beszámolni, hogy miért szakadna el a DC-től. Ha utóbbira sor is kerül, akkor legnagyobb valószínűsége az Igazság Ligája és a Batman reboot első része után dobbanhat Ben Affleck a DC Comics képregényfilmek univerzumából.

Nagyon nincs rendben valami a DC-nél. Tavalyi évben több filmjük is csalódást keltett, pedig mindenki nagy reményeket fűzött a Suicide Squad – Öngyilkos osztaghoz, de akár a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát is hozhatnánk példának. Annak tükrében, hogy a bennfentes források a Wonder Woman és az Igazság Ligáját is katyvasz jelzőkkel illették, egyszerűen nem találunk szavakat, hogy mégis mit várjunk a Warner Bros. stúdiótól (és magától a DC-től).

Affleck cáfolta korábban, hogy új filmjét, Az éjszaka törvényét ért vádak miatt mondott volna le a The Batman-ről, de abban biztosak lehetünk, hogy nagy érvágás volt számára, mikor filmje elmaradt a várt sikerektől – és még a kritikusok is lehúzták.

Hamarosan jövünk egy cikkel, melyben leírjuk gondolatainkat a The Batman-ről, meg úgy magáról a DC-ről is. Elmondjuk, hogy mely forgatókönyvírókat és mely rendezőket látnánk szívesen a székben, akik képesek lennének megbirkózni a feladattal.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.