Wide Screen
Image default
Filmek

A Batman film csúszik, mert Az Igazság Ligája egy “katyvasz”

Egy új forrás szerint a Batman film előkészületei el lettek tolva, de ennek oka az Igazság Ligájának jelenlegi állapotával van összefüggésben.

Egy új forrás szerint a Batman film előkészületei el lettek tolva, de ennek oka az Igazság Ligájának jelenlegi állapotával van összefüggésben.

Már hónapok óta hallani híreket, hogy Ben Affleck tárgyalásokat folytat a Warner Bros. munkatársaival a Batman jövőjét illetően. Az nyilvánvaló hogy a rajongók szeretnék hogy elkészüljön a film, de úgy fest hogy a project jelenleg leállt. Állítólag a film forgatása el lett tolva néhány hónappal.

De miért is számít ez? Joe Manganiello és Jeremy Irons korábban arra utaltak hogy a forgatás tavasszal indul, de így már valószínű hogy csak nyáron kezdődik. Ezért az eddig pletykált 2018 júliusi megjelenés nagyon valószínűtlennek tűnik.

A dolgok jelenlegi állása aggodalomra adhat okot, ugyanis az Igazság Ligája a mostani állapotában “egy katyvasz”. Legalábbis a filmhez közeli források ezt állítják. Ha figyelembe vesszük hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala visszajelzései miatt a Warner Bros. komoly hangulatváltást akart, és a kétrészesre tervezett moziból egyet csinált ez nem lehet nagy meglepetés. Remélhetőleg hamarosan kapunk egy hivatalos dátumot is a Batman filmhez, de addig is csak reménykedhetünk hogy sikerül rendbeszedni a dolgokat az Igazság Liga háza táján a kitűzött megjelenési dátumig.

Még több a témában...

Snyder egy képpel erősítette rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

A WarnerMedia elnöke szerint 30M dollárnál jóval többe kerül bemutatni a Snyder Cutot

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat