Főoldal Filmek A Batman film csúszik, mert Az Igazság Ligája egy “katyvasz”
Filmek

A Batman film csúszik, mert Az Igazság Ligája egy “katyvasz”

Egy új forrás szerint a Batman film előkészületei el lettek tolva, de ennek oka az Igazság Ligájának jelenlegi állapotával van összefüggésben.

923

Egy új forrás szerint a Batman film előkészületei el lettek tolva, de ennek oka az Igazság Ligájának jelenlegi állapotával van összefüggésben.

Már hónapok óta hallani híreket, hogy Ben Affleck tárgyalásokat folytat a Warner Bros. munkatársaival a Batman jövőjét illetően. Az nyilvánvaló hogy a rajongók szeretnék hogy elkészüljön a film, de úgy fest hogy a project jelenleg leállt. Állítólag a film forgatása el lett tolva néhány hónappal.

De miért is számít ez? Joe Manganiello és Jeremy Irons korábban arra utaltak hogy a forgatás tavasszal indul, de így már valószínű hogy csak nyáron kezdődik. Ezért az eddig pletykált 2018 júliusi megjelenés nagyon valószínűtlennek tűnik.

A dolgok jelenlegi állása aggodalomra adhat okot, ugyanis az Igazság Ligája a mostani állapotában “egy katyvasz”. Legalábbis a filmhez közeli források ezt állítják. Ha figyelembe vesszük hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala visszajelzései miatt a Warner Bros. komoly hangulatváltást akart, és a kétrészesre tervezett moziból egyet csinált ez nem lehet nagy meglepetés. Remélhetőleg hamarosan kapunk egy hivatalos dátumot is a Batman filmhez, de addig is csak reménykedhetünk hogy sikerül rendbeszedni a dolgokat az Igazság Liga háza táján a kitűzött megjelenési dátumig.

Szerző

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A könyvelő
Filmek

A könyvelő folytatása az Amazonhoz került

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdióváltás okoz-e további fennakadásokat.

Robert Downey Jr.
Filmek

Robert Downey Jr. majdnem szerepelt A sötét lovag-trilógiában

Robert Downey Jr. felfedte, hogy annak idején megpályázta a DC univerzum egyik...