Wide Screen
Image default
Filmek

A Batman film csúszik, mert Az Igazság Ligája egy “katyvasz”

Egy új forrás szerint a Batman film előkészületei el lettek tolva, de ennek oka az Igazság Ligájának jelenlegi állapotával van összefüggésben.

Már hónapok óta hallani híreket, hogy Ben Affleck tárgyalásokat folytat a Warner Bros. munkatársaival a Batman jövőjét illetően. Az nyilvánvaló hogy a rajongók szeretnék hogy elkészüljön a film, de úgy fest hogy a project jelenleg leállt. Állítólag a film forgatása el lett tolva néhány hónappal.

De miért is számít ez? Joe Manganiello és Jeremy Irons korábban arra utaltak hogy a forgatás tavasszal indul, de így már valószínű hogy csak nyáron kezdődik. Ezért az eddig pletykált 2018 júliusi megjelenés nagyon valószínűtlennek tűnik.

A dolgok jelenlegi állása aggodalomra adhat okot, ugyanis az Igazság Ligája a mostani állapotában “egy katyvasz”. Legalábbis a filmhez közeli források ezt állítják. Ha figyelembe vesszük hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala visszajelzései miatt a Warner Bros. komoly hangulatváltást akart, és a kétrészesre tervezett moziból egyet csinált ez nem lehet nagy meglepetés. Remélhetőleg hamarosan kapunk egy hivatalos dátumot is a Batman filmhez, de addig is csak reménykedhetünk hogy sikerül rendbeszedni a dolgokat az Igazság Liga háza táján a kitűzött megjelenési dátumig.

Még több a témában...

Megvan az Aquaman film főgonosza

Kévés Bence Mihály

Nagyon sokat csúszik a Deathstorke bemutatója

Kévés Bence Mihály

Két stáblistás jelenete lehet Az Igazság Ligájának

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább