Főoldal Filmek A hírek szerint hamarosan láthatunk valamit a Star Wars 8-ból
Filmek

A hírek szerint hamarosan láthatunk valamit a Star Wars 8-ból

Egy külföldi lap és Mark Hamill összefogott, jön a Star Wars 8 előzetese, vagy csak megint a rajongókkal szórakozik a színész?

603

Egy külföldi lap és Mark Hamill összefogott, jön a Star Wars 8 előzetese, vagy csak megint a rajongókkal szórakozik a színész?

Lassan lecseng a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet a mozikban, így ideje előre tekinteni, s elővenni a következő Star Wars epizódot, ami még mindig nem kapta meg hivatalosan a címét. (Még tavaly jelent meg egy cikk, melyben arról írtunk, hogy a Disney bejegyzett egy címet.)

A Pop Culture Quest hivatalos Twitter-fiókján jelentették be, hogy Mark Hamill a Star Wars 8 egyik sztárja hamarosan saját show-val jelentkezik, és ami talán azt is jelenti, hogy valamit láthatunk a Star Wars 8-ból. Az oldal ennél többet nem árult el, pontosan nem lehet tudni, hogy mit takar a “show”, de legtöbben arra gondolnak, hogy képet, jobb esetben teasert is bemutatnak a filmből.

Óvatosan kezeljük a hírt, ugyanis köztudott, hogy Mark Hamill szeret játszadozni a követőivel. Hamill tavaly is többször írt arról, hogy érkezik az előzetes – ami végül nem vált be. Leszögezzük, hogy a mostani tweet nem a színész, hanem a Pop Culture Quest oldalán jelent meg, de még így sem teljesen világos, hogy a Lucasfilm mire készül. Korábban a stúdió elnöke, Kathleen Kennedy arról írt, hogy a Star Wars 8 előzetesét tavaszig nem mutatják be, megvárják, míg a világ minden pontján lecseng a spin-off, s csak utána dobják be a főszágát.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.

Előzetesek

Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt

Maui és Vaiana hamarosan újra útra kelnek! Itt az első teaser előzetes...