Főoldal Filmek Végre kiderült, hogy mi lesz a Star Wars: Episode VIII címe?
Filmek

Végre kiderült, hogy mi lesz a Star Wars: Episode VIII címe?

A napokban levédettek egy címet, és legtöbben arra következtetnek, ez nem más, mint Star Wars 8 címe.

973

A napokban levédettek egy címet, és legtöbben arra következtetnek, ez nem más, mint Star Wars 8 címe.

Szomorúan fogadtuk a hírt, miszerint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet bemutatójával nem érkezik hír a Star Wars 8 epizódról, de a szemfülesek észrevettek valamit az interneten, mégpedig, hogy a Lucasfilm bejegyzett egy címet az Európai Unió Szellemi Tulajdon Irodájában, ami könnyen lehet, hogy a film hivatalos címe lesz.

A cikk hátralévő része spoilert tartalmaz, így ha nem szeretnél teóriákkal és megmagyarázatlan anomáliákkal találkozni, ne olvasd tovább!

Jó eséllyel hivatalosan a Zsivány Egyesig nem botlunk majd bele a Star Wars: Episode VIII filmcímébe, de az AVS Forum egy nagyon érdekes dologgal találta szembe magát. Elképzelhető, hogy a film címét leplezték most le. Úgy tűnik, hogy a Disney és a Lucasfilm kissé óvatlan volt, nem ügyeltek eléggé, és egy olyan címet is bejegyeztek Európában, amiről egyelőre nem szerettek volna beszélni. A trademark bejegyezni kívánt címek palettája közel 2000 szóra terjedt ki, melyek között számtalan ruhával és játékkal kapcsolatos nevet fedezhetünk fel, de a rajongók kiszúrtak egy ennél is beszédesebb, és érdekesebb nevet.

Tehát, melyik címről is beszélünk, mit jegyzett be a stúdió? A Star Wars: Forces of Destiny címet, mely látszólag tökéletesen passzol a Star Wars: Az ébredő Erő és a Zsivány Egyes filmcímekhez, de valóban ennyire figyelmetlen lett volna stúdió?

Ha nem is valós a cím, arra tökéletes volt, hogy további elméletekre sarkallja a rajongókat, de Ti mit gondoltok erről? Szerintetek valóban a Forces of Destiny címet kapja a Star Wars 8?

Rian Johnson által rendezett Star Wars 8-ban visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio del Toro, Laura Dern, és Kelly Marie Tran.

A film bemutatója 2017. december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film...