Wide Screen
Image default
Filmek

Bébifotók a Neomorph idegenről, hát nem cuki?

Csütörtökön a Fox egy különleges bemutatót tartott, ahol több soron következő filmjéből is csemegézhettek a jelenlévők.

Csütörtökön a Fox egy különleges bemutatót tartott, ahol több soron következő filmjéből is csemegézhettek a jelenlévők.

A napokban a 20th Centruy Fox jeleneteket mutatott meg a Logan-ből, A majmok bolygója: Háborúból, és természetesen az Alien: Covenant horrorból is. Mi is megírtuk már, hogy a jelenlévők elmondásai szerint brutális lett Ridley Scott új filmje, mely visszatér a franchise gyökereihez, vagyis minden olyannal találkozhatunk, ami naggyá tette az Alien-szériát: rettegés, sikoly, szörnyek, fogak és halál.

Az Alien-Covenant.com oldal fedte fel azokat a képeket, melyeken a forgatási kellékek, az elhíresült Space Jockey (a hajó pilótája, mérnöke), illetve a Neomorph néven megismert új idegen bébi alakja látható. Év elején rádióműsorban a film sztárja, Michael Fassbender árulta el, hogy a Prometheus folytatásában végre megismerhetjük az Alien-filmekből ismert Xenomorph-ok előfutárait, az „elsőket”, akiket a filmben Neomorph-oknak hívnak. A most kiszivárgott egyik képen pont egy ilyen rémséget láthatunk miután kitört a gazdatestből, de akad olyan felvétel is, melyen idegen testek hevernek egy templomszerű építmény talapzatán.

Vélhetően a 20th Century Fox több információt is visszatart a rajongóktól, melyeket nem szeretne idő előtt lelőni, éppen ezért pontosan nem lehet tudni, hogy kik és mik tűnnek majd fel a filmben, ami viszont biztos, hogy a Prometheus legénységéből a legtöbben nem élték túl az első részt, emiatt csak két visszatérő szereplője lesz a filmnek, az egyik David (Michael Fassbener), a másik Elizabeth (Noomi Rapace). A további szerepek között találkozhatunk Demian Bichir, Katherine Waterston, Danny McBride és Billy Crudup színészek neveivel, és talán James Franco neve is felkerül a stáblistára hamarosan.

Ridley Scott új filmje, az Alien: Covenantot 2017. május 19-én érkezik a mozikba.

Még több a témában...

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Kévés Bence Mihály

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Ridley Scott eredetileg teljesen más befejezést szánt A nyolcadik utas: a Halál főhősének

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat