Bébifotók a Neomorph idegenről, hát nem cuki?

Csütörtökön a Fox egy különleges bemutatót tartott, ahol több soron következő filmjéből is csemegézhettek a jelenlévők.

Csütörtökön a Fox egy különleges bemutatót tartott, ahol több soron következő filmjéből is csemegézhettek a jelenlévők.

A napokban a 20th Centruy Fox jeleneteket mutatott meg a Logan-ből, A majmok bolygója: Háborúból, és természetesen az Alien: Covenant horrorból is. Mi is megírtuk már, hogy a jelenlévők elmondásai szerint brutális lett Ridley Scott új filmje, mely visszatér a franchise gyökereihez, vagyis minden olyannal találkozhatunk, ami naggyá tette az Alien-szériát: rettegés, sikoly, szörnyek, fogak és halál.

Az Alien-Covenant.com oldal fedte fel azokat a képeket, melyeken a forgatási kellékek, az elhíresült Space Jockey (a hajó pilótája, mérnöke), illetve a Neomorph néven megismert új idegen bébi alakja látható. Év elején rádióműsorban a film sztárja, Michael Fassbender árulta el, hogy a Prometheus folytatásában végre megismerhetjük az Alien-filmekből ismert Xenomorph-ok előfutárait, az „elsőket”, akiket a filmben Neomorph-oknak hívnak. A most kiszivárgott egyik képen pont egy ilyen rémséget láthatunk miután kitört a gazdatestből, de akad olyan felvétel is, melyen idegen testek hevernek egy templomszerű építmény talapzatán.

Vélhetően a 20th Century Fox több információt is visszatart a rajongóktól, melyeket nem szeretne idő előtt lelőni, éppen ezért pontosan nem lehet tudni, hogy kik és mik tűnnek majd fel a filmben, ami viszont biztos, hogy a Prometheus legénységéből a legtöbben nem élték túl az első részt, emiatt csak két visszatérő szereplője lesz a filmnek, az egyik David (Michael Fassbener), a másik Elizabeth (Noomi Rapace). A további szerepek között találkozhatunk Demian Bichir, Katherine Waterston, Danny McBride és Billy Crudup színészek neveivel, és talán James Franco neve is felkerül a stáblistára hamarosan.

Ridley Scott új filmje, az Alien: Covenantot 2017. május 19-én érkezik a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Spin-offokat kaphat Groot és Mordály A galaxis őrzőiből

Next Article

Végre kiderült, hogy mi lesz a Star Wars: Episode VIII címe?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!