Főoldal Filmek Hatalmas cameóval jöhet az Alien: Covenant horrorfilm, megismerjük Ripley apját?
Filmek

Hatalmas cameóval jöhet az Alien: Covenant horrorfilm, megismerjük Ripley apját?

Ridley Scott filmje körül felgyorsultak az események, napról-napra közelebb kerülünk a Prometheus folytatásához.

974

Ridley Scott filmje körül felgyorsultak az események, napról-napra közelebb kerülünk a Prometheus folytatásához.

Hihetetlenül nagy hype veszi körül az Alien: Covenant filmet, nem kis túlzással ki merjük jelenteni, hogy az elmúlt évtized legjobb horrorfilmjét kapjuk meg jövő májusban – ezt igazolják a napokban megjelent első reakciók is. Sokáig úgy volt, hogy a film csak nyár végén, augusztusban kerül bemutatásra, de amilyen őrült tempóban halad a rendező a vágással, a stúdió úgy döntött, hogy három hónappal korábbra, május 19-re teszi át a premiert. Most azonban még egy okunk van arra, hogy miért is kell annyira várnunk ezt a filmet: pletykák szerint több meglepetéssel is készül a film, ebből egyik rögtön James Franco titokzatos szerepe.

A hír most is az AvPGalaxy nevezetű rajongói oldalon tűnt fel, ahonnan az elmúlt hónapokban több megerősített hír is érkezett a filmről, köztük szerepelt az is, hogy az új lényeket a filmben Neomorph-oknak hívják majd, ők lesznek a későbbi Alien filmekből ismert Xenomorph-ok „ősei”, vagyis az első egyedek. Nos, de térjünk is vissza Franco-ra, mégis mit keresne egy Alien-filmben? Nem úgy volt, hogy a The Predator főszerepére hajt? Az AvPGalaxy információ szerint a színésznek nem a Ragadózóra fájt a foga, hanem az Alienre:

Franco fel fog tűnni az Alien: Covenantban, mint Branson, ő lesz a Covenant hajó kapitánya, valamint Katherine Waterson által játszott Daniels férje. Franco szerepe a filmben nemcsak mellékszerep lesz, a film első tíz percében láthatjuk majd igazán, de a későbbi jelenetekben is felbukkanhat.

Korábbi hírek szerint az Alien: Covenantban találkozhatunk majd Ripley hadnagy édesanyjával, akit Waterson fog majd játszani, és akihez talán most James Franco Branson-ja is csatlakozott, így végre megismerhetjük az Alien franchiseból ismert főhős titokzatos hátterét is. Sokáig azt gondolták, szinte már gúnyolták is ezzel Danny McBride-ot, hogy ő lesz Ripley apukája a filmben, de a mostani hír erre rácáfolt, és átpasszolta a szerepet James Franco-nak. Franco és McBride párost nem először láthatjuk közös filmben, többször is humorizáltak már filmekben, de most talán véresen komoly feladatot kapnak, hiszen a vérengző savas idegenekkel kell felvenniük a harcot.

Az Alien: Covenant története röviden: egy új legénység a Covenant hajón elindul a távoli űrbe, hogy gyarmatosítsanak egy új, addig ismeretlen bolygót. Az égitestről sokáig azt gondolják, hogy lakatlan, és maga lesz a Paradicsom, és talán az élet kialakulására utaló bizonyítékokat találnak itt. Hamar rá kell döbbenniük, hogy a bolygó felszínén nincs élet, és zordabb, mint amire felkészültek. A bolygónak csupán egy lakója van, David (Michael Fassbender), aki a Prometheus legénységének megmaradt utolsó hírmondója, s aki egy szintetikus asztronauta.

Vélhetően a 20th Century Fox több információt is visszatart a rajongóktól, melyeket nem szeretne idő előtt lelőni, éppen ezért pontosan nem lehet tudni, hogy kik és mik tűnnek majd fel a filmben, ami viszont biztos, hogy a Prometheus legénységéből a legtöbben nem élték túl az első részt, emiatt csak két visszatérő szereplője lesz a filmnek, az egyik David (Michael Fassbener), a másik Elizabeth (Noomi Rapace). A további szerepek között találkozhatunk Demian Bichir, Katherine Waterston, Danny McBride és Billy Crudup színészek neveivel, és talán James Franco neve is felkerül a stáblistára hamarosan.

Ridley Scott új filmje, az Alien: Covenantot 2017. május 19-én érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.

Gladiátor
Filmek

A Gladiátor folytatása jóváteszi az első rész „bűnét”

Ősszel kerül mozikba a nagysikerű Gladiátor folytatása.