Wide Screen
Image default
Filmek

Az első reakciók szerint brutális lett az Alien: Covenant

Megérkeztek az első jelentések Ridley Scott új filmjéről, az Alien: Covenant-ról, és dermesztő, véres dolgokról árulkodnak.

Megérkeztek az első jelentések Ridley Scott új filmjéről, az Alien: Covenant-ról, és dermesztő, véres dolgokról árulkodnak.

Csütörtökön a 20th Century Fox bemutatta az első jelenetet Ridley Scott által készített Alien: Covenant horrorból. Szigorú titoktartást írtak alá a nézők, de azt “kicsipogták”, hogy mintegy 15 perces jelenetet mutatták be nekik a filmből – beleértve egy teasert és egy trailert is -, s eddig úgy tűnik, hogy egyhangúan, de mindenki odáig van a filmért, mely brutálisan kemény lett, R-besorolást kapott.

Nem sokat tudunk a Prometheus folytatásáról, melyben visszatér Michael Fassbender karaktere, David a szintetikus asztronauta, aki túlélte az első részt, s aki a folytatásban új telepesekkel találkozik majd a távoli paradicsomnak hitt planétán, akiket Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Billy Crudup, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Carmen Ejogo, és Callie Hernandez fog majd játszani a filmben. A bemutatott képsorokból az is kiderült, hogy a Covenant hajó legénysége egy csapat telepes, és nagyrészt párként tették lábukat a fedélzetre. A reakciókból az is kiderült, hogy a legénység több tucat Neomorph idegent fog kapni – így hívják az új idegen lényeket, pontosabban a Xenomorph-ok elődeit.

Eredetileg 2017. augusztus 4-én mutatták volna be az Alien: Covenant filmet, azonban Ridley Scott rendező olyan őrült tempóban halad a film vágásával, hogy a stúdió kénytelen volt előbbre hozni a premiert, s május 19-re tenni. Reményeink szerint, mi is hamarosan retteghetünk az új idegenektől, és talán az Assassin’s Creed bemutatójával megérkezik az Alien: Covenant első trailere is.

Addig is míg várunk az előzetesre, olvasd el az első reakciókat, amiket a vetítés után posztoltak:

Még több a témában...

Ridley Scott megerősítette, hogy új Alien-filmen dolgozik, de nem a Prometheus és a Covenant folytatásán

Kévés Bence Mihály

Szuper előzetest kapott Ridley Scott szeptemberben érkező sorozata

Vigh Martin

KRITIKA: Hová tűntél, Bernadette?

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat