Főoldal Filmek Kiszivárgott képen az Alien: Covenant Neomorph nevezetű lénye
Filmek

Kiszivárgott képen az Alien: Covenant Neomorph nevezetű lénye

A képek között van az új Xenomorph lény, a Facehugger és a fiatal, bébi Alien is.

996

A képek között van az új Xenomorph lény, a Facehugger és a fiatal, bébi Alien is.

Még nagyon messze vagyunk attól, hogy az Alien: Covenant-ot megnézhessük, de ez nem jelenti azt, hogy az internetre ne szivárognának ki részletek a filmről. A héten már beszámoltunk arról, hogy a film miről is fog majd szólni, illetve, hogy milyen új teremtményekkel találkozhatunk az Prometheus folytatásában. A filmben végre választ kapunk arra a kérdésre, hogy honnét is származnak ezek az Alien-ek.

Spoiler rész következik, csak saját felelősségedre olvasd tovább a cikket!

Rendkívül árulkodó és izgalmas képeket kaptunk a So Is It Any Good oldaltól. Magát a forgatást egyik képen sem láthatjuk, ellenben az új idegeneket igen, ami úgy tűnik, hogy az Alien: Covenant új titokzatos Xenomorph-ja lesz. Közeli képek azt mutatják, hogy ezek a teremtmények még rendkívül primitívek lesznek, még emberi foguk is lesz. Michael Fassbender-től nem rég megtudtuk, hogy Neomorph-oknak nevezik majd őket. A lenti képek pontosan megegyeznek azzal a leírással, amit az AVPGalaxy oldalon volt olvasható:

Ezek az Idegenek a helyi ökoszisztéma eredményei, a gyorsító és fekete anyagból születtek. Idővel a gubók növekedni kezdenek a fákon, a talajon, és mikor megzavarják őket kilökik spórájukat a levegőbe. Ezek a spórák rettentő veszélyesek, mert orron és fülön át bejutva fertőznek, így kerülnek majd a Covenant legénység szervezetébe, és megfertőzi őket. A spórák hasban növekedésnek indulnak, így fejlődik ki a Neomorphs a gazdatestben – valami hasonló lesz, mint amit William Gibson vázlataiban láthattunk az Alien 3-nál. Az egyik lény a fertőzött gazdatest hátán fog kitörni, míg a többi Noemorph emberek torkán keresztül kezdi meg vérengzését. A születésük előtt két kis tüske fog megjelenni az idegenek hátán, amiket arra használ majd, hogy áttörje az embriózsákot, mint ahogy a Deacon-t láttuk a Prometheus-ban. A Neomorph hasonlítani fog néhány korábbi idegen rajzhoz, amit még a Prometheus koncepciója előtt készítettek: fehéres színezet, hegyes fej és két tüske a hátán – erről képet a cikk tetején láthattok. Születésük után a Neomorphs-ok négykézláb közlekednek majd, hasonlóan Bambi-burster-hez, ahhoz a lényhez, amit az Alien 3-ban láttunk. Amikor elég érettek és nagyok lesznek, hátsó lábaikat fogják mozgásra használni. Agyarszerű fogakkal és állati viselkedésekkel lehet legjobban jellemezni ezeket a teremtményeket. Ellentétben a korábbi Prometheus-os koncepciókkal, a Neomorph-oknak farkuk is lesz – akárcsak a többi Alien filmben. Ezen kívül a felnőtt, kifejlett egyedek kifejlesztettek egy áttetsző megjelenést is, amit már korábban is pletykáltak róluk.

A kiszivárgott képek között vannak olyanok is, melyek az Alien-filmek fantáziavilágát ábrázolják. Az egyiken éppen egy remek képet látunk a facebhunger-ről, amivel először az A nyolcadik utas: a Halálban találkoztunk, amit szintén Ridley Scott rendezett. Ezen kívül láthatunk még tojásokat is, melyekből az imént említett facehungger kelhet majd ki. Nem csak a rémisztő idegeneket, de bepillantást kaptunk arra is, hogy miként festhet a Covenant hajó a pilótafülkéje. Talán láthatjuk majd azt a hajót is, ami a Prometheus film végén elhagyta a kopár bolygót.

Mivel a Prometheus legénységéből a legtöbben nem élték túl az első részt, így csak két visszatérő szereplője lesz a filmnek, az egyik David (Michael Fassbener) a szintetikus robot, a másik Elizabeth (Noomi Rapace). A további szerepek között találkozhatunk Demian Bichir, Katherine Waterston, Danny McBride és Billy Crudup színészek neveivel. Az egészben a legaggasztóbb, hogy Ridley Scott filmje miatt csúszhat Neill Blomkapm Aliens folytatása, de ezt a stúdió nem kommentálta. Az Alien: Covenant-ot 2017. augusztus 4-én mutatják be a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

4 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.