Főoldal Filmek Spin-offokat kaphat Groot és Mordály A galaxis őrzőiből
Filmek

Spin-offokat kaphat Groot és Mordály A galaxis őrzőiből

Vin Diesel elmondása szerint a rendező már azon töri a fejét, hogy saját film(ek)et kapjon a páros.

911

Vin Diesel elmondása szerint a rendező már azon töri a fejét, hogy saját film(ek)et kapjon a páros.

Groot-nak hangját kölcsönző szinkronszínész a napokban elhintett egy pletykát, miszerint a James Gunn rendező fontolgatja egy esetleges Groot-Mordály mellékfilm elkészítését. A hír senkit sem ért váratlanul, valahol erre lehetett számítani, hiszen mikor 2014-ben bemutatták A galaxis őrzői első felvonását, mindenki odáig volt a két szereplőért.

Valójában James Gunn-on múlik, hogy mi következik a Végtelen háború után, de minden bizonnyal elkészül a projekt.

Vajon véletlen szólta el magát, vagy szánt szándékkel az volt a cél, hogy megnézzék a rajongók visszajelzését, s ha kellő ováció fogadja a hírt, akkor zöld utat kap Gunn-tól a film? Erre talán csak a két színész, Vin Diesel (Groot) és Bradley Cooper (Mordály), valamint maga a rendező tudhatja a választ.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 3-án érkezik a mozikba, így ha számolnak is a spin-offal, akkor legkorábban 2019-ben jöhet csak, de mivel tudjuk, hogy 2019-ben érkezik a Bosszúállók 4. a mozikba, ezért nagy eséllyel csak 2020 után válik valóra a projekt.

De ne csüggedjünk, jövőre nem maradunk Őrzők nélkül, hiszen 2018. május 5-én érkezik A galaxis őrzői vol. 2., és a rákövetkező években is láthatjuk kedvenceinket a Bosszúállók csapatában.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...