Wide Screen
Image default
Filmek

A The Batman javára késik az Igazság ligája második része?

Végre talán tisztázódott az, hogy mikor is láthatjuk a The Batman néven forgó denevérember újabb részét.

Végre talán tisztázódott az, hogy mikor is láthatjuk a The Batman néven forgó denevérember újabb részét.

Zack Snyder és csapata jelenleg a DC szuperhős csapatának, a Ligának utómunkálatain ügyködik, hogy a lehető legtökéletesebb legyen a 2017. november 17-én érkező Igazság ligája mozifilm. Igaz, hogy a film bemutatójáig még közel egy évünk van, azonban most olyan hírek jelentek meg, hogy a második felvonás 2019 közepére kitűzött napját el kellett napolni, és nem is akármelyik film ugrik be helyére: a várva várt Ben Affleck által készülő Batman reboot.

A The Hollywood Reporter állítása szerint Snyder nem kezd azonnal neki az Igazság ligája második részének, szeretne kis szünetet tartani, vagyis egészen pontosan egy másik filmmel, a The Last Photograph-fal foglalkozni, melyről tudni, hogy a rendező egyik kedvence. A történet középpontjában az afgán háborút megjárt haditudósító áll, ő az egyetlen, aki az amerikai csapatból túlélte a támadást. Már régóta a rendező bakancslistáján van ez a film, de DC filmek miatt eddig nem tudott sort keríteni rá, most viszont végre elhatározta magát, s elkészíti az évek óta tolódó háborús filmet.

Ha igazak a THR oldal jelentései, akkor csak a The Last Photograph film után fog neki a DC hős alakulatának második felvonásához. A hírek szerint a rajongók nem kisebb örömére a Liga helyére a Batman került, így a régóta beszélt denevérfilm rebootja 2019. június 14-én érkezik a mozikba, ezzel talán az is igazolódni látszik, hogy a The Batman film forgatása 2017 tavaszán kezdődik, bár a rendező korábban elmondta, hogy a film szkriptje még nem tökéletes, sok még a csiszolni való rajta, de Joe Manganiello már nagyon várja, ő már decemberben ruhapróbát tart a DC-nél.

A hírt természetesen nem erősítették meg, de ha valóban igazak a feltevések, akkor az Igazság ligája 2. 2019 novemberében érkezik csak a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

James Gunn John Cena közreműködésével egy a The Suicide Squad-előzménysorozatot készít az HBO Maxra

Vigh Martin

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat