Főoldal Filmek Már 2016-ban elkezdenek dolgozni a The Batman filmen?
Filmek

Már 2016-ban elkezdenek dolgozni a The Batman filmen?

Joe Manganiello a film sztárja nem bír magával, hónapról hónapra árul el dolgokat a The Batman rebootról, melyek olykor ellentmondásosak.

962

Joe Manganiello a film sztárja nem bír magával, hónapról hónapra árul el dolgokat a The Batman rebootról, melyek olykor ellentmondásosak.

Mint közismert, Joe Manganiello hatalmas Pittsburg Steelers rajongó, aki hétfőn a The Rich Eisen Show vendége volt, ahol nem csak a kedvenc futballcsapatáról ment az eszmecsere, hanem felhozódott a Denevérember új része is. A színész filmes karrierje feltörekvőben van, akinek alighanem az lesz az egyik legnagyobb filmje, amit Ben Affleck jegyez és rendez majd a jövőben, vagyis a The Batman.

Mikor a film történetéről kérdezték Deathstroke-ot alakító Manganiello színészt, a következőt válaszolta:

Gotham-ről fog szólni, és ez a fickó (Deathstroke) úgy öltözik, mint egy denevér. Én játszom a világ leghalálosabb gyilkosát, akinek csak egy szeme van. Úgy fest, hogy valamikor már év végén elkezdjük a munkát.

Ez azt jelentené, hogy még ebben a hónapban munkába állnak, hiszen már kevesebb, mint egy hónap maradt a 2016-os évből. Ezt azért nehéz lenne elhinni, hiszen Ben Affleck korábban elmondta, hogy a szkript még nem tökéletes, és sok munka van vele, illetve december 25-én érkezik új filmje is,  Az éjszaka törvénye, mely megint csak lefoglalja a rendezőt. Legutóbb a színész még azt állította, hogy a film forgatása 2017 tavaszán indul, most pedig már idén? Talán Manganiello a következő évre értette a fenti kijelentését, de ami még ennél is kézenfekvőbb, hogy a jelmezek próbáját tartják decemberben.

A Showról készült videót a lap tetején Ti is megnézhetitek. Mit gondoltok, mikor kezdik forgatni a The Batman néven futó Denevérfilmet?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.