Főoldal Filmek Rey szüleivel már a Star Wars: Az ébredő Erőben találkozhattunk?
Filmek

Rey szüleivel már a Star Wars: Az ébredő Erőben találkozhattunk?

A legújabb hírek szerint a főszereplőn kívül mi már találkoztunk a lány szüleivel az Episode VII-ben.

633

A legújabb hírek szerint a főszereplőn kívül mi már találkoztunk a lány szüleivel az Episode VII-ben.

Mikor tavaly bemutatták a Star Wars: Az ébredő Erő hetedik részt a mozikban, rengeteg kérdésre kaptak választ a rajongók, de azért akadtak bőven megválaszolatlanok is, melyekre azóta is keresik a válaszokat, mely során más és más teóriákkal állnak elő. Hónapokkal a film bemutatója utána J.J. Abrams rendező világossá tette, hogy nyomós oka volt annak, amiért nem árulták el Rey (Daisy Ridley) és Finn (John Boyega) főszereplők vezetékneveit. Rengeteg pletyka jelent meg a Star Wars szága folytatásáról, de hivatalosan mai napig nem ismert, hogy kik ezek az új szereplők, és kik a valódi szüleik, de a Star Wars 8 és Star Wars 9 epizódokban majd választ kapunk a kérdésekre. Addig is míg várjuk a Zsivány Egyest, megjelent minap egy hír, miszerint Rey szüleivel már Az ébredő Erőben is találkozhattunk.

A Time Out érte utol Daisy Ridleyt, miközben a The Eagle and the Hungress dokumentumfilmet promótálta, melyben ezúttal csak narrátori szerepet jutott neki. Mikor Rey szüleiről kérdezték Ridleyt, meglepő választ adott, kiderült, hogy Rey szülei már Az ébredő Erőben szerepeltek:

Sokat gondolkoztam azon, hogy mi mindent válaszoltunk meg Az ébredő Erőben. Aztán a vetítés után elmentünk egy italra az ügynökömmel és még másokkal, s beszélgetés közben jöttem rá, hogy nekik nem esett le.

Érdemes megjegyezni, hogy év elején J.J. Abrams rendező egy kérdezz-felekben világossá tette, hogy Az ébredő Erő nem rántotta le a leplet Rey szüleiről, de hozzátette, hogy azt sem tudná pontosan megmondani, hogy kik a főhős szülei. Ezután tisztázta korábbi kijelentését, miszerint ő arra értette, hogy Rey előtt nem fedték fel őket, és lehet, hogy már nem tűnnek fel a lány világában. Tekintettel arra, hogy Reyt mennyire átjárja az Erő, a legtöbb feltételezések szerint ez nem jelent mást, minthogy Luke Skywalker (Mark Hamill) lányáról van szó, ami már a Star Wars 8-ból kiderül.

Hiába döntött rekordokat az Episode VII, sokan mégis bírálták George Lucas 1977-es Egy új reményével mutatott hasonlóságai miatt. Jelenleg semmit sem tudunk hivatalosan a Star Wars 8 cselekményéről, bár a kiszivárgott részletek alapján tudjuk, hogy a filmben Rey megkezdi jedi kiképzését Luke Skywalker-rel az Ahch-To-n, miközben a galaxisban Kylo Ren fogságba ejti Finnt (John Boyega) és Poe Dameront (Oscar Isaac), és csaliként használja fel őket, hogy előcsalja Reyt rejtekhelyéről – Ren szeretné befejezni a félbehagyott harcukat -, aki mit sem törődik a csapdával, barátai segítségére indul.
Megjelent egy másik teória is Reyről, mely szerint egészen az előzménytrilógia első vázlatáig kell visszamennünk, miszerint  Qui-Gon Jinn-nek (Liam Neeson) és Shmi Skywalker-nek (Pernilla August) viszonya volt, és ebből a szerelemből születhetett Rey. Igaz, hogy ez az ötlet soha nem került be a filmbe, de lehetséges, hogy Rey mégis Qui-Gon és Shmi leszármazottja, ami megmagyarázná azt is, hogy miért járja őt át annyira az Erő, bár arról is olvashattatok már, hogy Rey valójában a Sith Nagyúr, Palpatine leszármazottja. Függetlenül ezektől a teóriáktól, úgy fest, hogy Daisy Ridley tud valamit, amit mások nem, mégpedig, hogy Rey szülei szerepeltek Az ébredő Erőben.

Már nem kell sokat várnunk a következő Star Wars-filmig, hiszen december 15-én érkezik a franchise első, önálló szálon futó kalandja, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spin-off.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Die Hard mintájára Daisy Ridley terroristákkal harcol London legnagyobb felhőkarcolóján

Daisy Ridley leforgatta következő filmjét, amelyben terroristákkal harcol.

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.