Főoldal Filmek Ben Affleck mindent cáfol a The Batman-film kapcsán
Filmek

Ben Affleck mindent cáfol a The Batman-film kapcsán

Ellentétes hírek érkeznek a The Batman-filmről, de a rendező tisztázta a tényeket.

949

Ellentétes hírek érkeznek a The Batman-filmről, de a rendező tisztázta a tényeket.

Szó sincs még forgatásról, és ezt maga Ben Affleck mondta ki. Az író és rendező szerint a Warner Bros. stúdió még nem kezdte el előkészíteni a The Batman-filmet, mindezt úgy mondta, hogy a hét elején maga tett célzást, hogy milyen néven érkezhet az új Batman. De akár a színészek bejelentése is lehet utalás arra (Joe Manganiello lesz Deathstroke), hogy valami elkezdődött a Warner Bros.-nál, de akkor most mi is van?

Mint kiderült, Ben Affleck nem igazán akart utalni a film címére, majd csak akkor, mikor a mozikba kerül. Ben Affleck és Anna Kendrick egy videóban promótálta a következő közös filmjüket A könyvelőt, amit két hét múlva mutatnak be a mozikban, amivel Oscar-díjat is szeretne nyerni. Ben Affleck elmondta, hogy a korábbi napokban az interjúkban túl sok információt osztottak meg a rajongókkal. Magyarra lefordítva ezt úgy is értelmezhetjük, hogy mindent megtudtunk a filmről, és nem lesz meglepetés.

Az E! News interjújában finoman szólva is cáfolt mindent, és visszalépett mindentől, amit a napokban mondott a filmről. A The Batman-film bemutatója nincs olyan messze, mint sokan gondolnák, de egyhamar ne számítsunk bármiféle hírre. A rendező szeretné, ha az egész világ tudná, hogy a film még nagyon korai szakaszban van.

Ahogy már mondtam tegnap is, még nagyon sok idő van a filmig, egyhamar ne számítsunk Batman-re. Még mindig a történeten törjük a fejünket, tudjátok, megírni a szkriptet, ott van a büdzsét, és minden cuccot össze kell rakni. Valaki azt kérdezte, hogy „Mért hívod így?”, mire én azt feleltem miközben egy másik filmet reklámoztunk, hogy „Még nincs címünk a filmhez, csak The Batman-nek, vagy Batman-nek hívjuk.”. Pontosan ezt mondtam, de mindenki úgy hozta le, mintha Ben Affleck bejelentette volna a Batman-film címét.

-nyilatkozta Ben Affleck.

Úgy tűnik, hogy a rajongók nagyon is beleélték magukat, de nem ok nélkül. Ne feledjük, hogy hivatalosan bejelentették már, hogy Deathstroke lesz az egyik gazfickója a Batman-filmnek, akit Joe Manganiello fog alakítani. Ez a szerep is úgy lepleződött le, hogy Ben Affleck megosztott egy videót a Twitter-en, miközben az Igazság ligáját forgatták. Hetekkel később Affleck már azt ecsetelte, mintha konkrét filmcím lenne a The Batman, majd jött a Time Warner vezérigazgatója, Jeff Bewkes, aki elmondta, hogy csak 18 hónap van a premierig – 2018 tavaszán érkezik a film. Az már csak ráadás, hogy az idei Comic-Con-on Kevin Tsujihara a Warner Bros. vezérigazgatója kijelentette, hamarosan kezdődik a munka.

Ha hiszünk Ben Affleck-nek, akkor egyhamar ne számítsunk hivatalos bejelentésre, és felejtsük el a The Batman filmcímet is, valamint azt is, hogy 2018 tavaszán, vagy novemberében érkezik az új szóló Batman. Az interjúban elmondta, hogy a Batman-film forgatása még sehol sem tart, idén erre nem is kerül sor, most Izlandra utazik, hogy az Igazság ligája zárórészeit felvegyék.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

A könyvelő
Filmek

A könyvelő folytatása az Amazonhoz került

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdióváltás okoz-e további fennakadásokat.

A holnap határa
Filmek

Tom Cruise és Warner Bros. új megállapodása után tényleg elkészülhet A holnap határa 2.

A Warner Bros. vezetői is nagyon akarják A holnap határa folytatását.