Űrlord fontos szerepet kap a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

Úgy tűnik, az Őrzők nem csak egyszerűen benne lesznek a Bosszúállók-filmben, de Quill még kulcsember is lesz.

Úgy tűnik, az Őrzők nem csak egyszerűen benne lesznek a Bosszúállók-filmben, de Quill még kulcsember is lesz.

Chris Pratt az egyik legnagyobb színésszé avanzsálódott az elmúlt időkben Hollywoodban, köszönhetően A galaxis őrzői és a Jurassic World filmeknek. A Marvel úgy tűnik, hogy most ezt szeretné meglovagolni, és még nagyobb szerepet szánnának neki a folytatásban, a 2018-as Bosszúállók-filmben, legalábbis erről számolnak be a legújabb hírek.

Tudjuk, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború/Avengers: Infinity War több mint 60 Marvel karaktert – pontos számok szerint 67 karaktert – fog megmozgatni majd, ezek között sok lesz a másodlagos szuperhős, és mellékszereplő. Megtudtuk korábban, hogy az Őrzők is benne lesznek a Thanos-szal való harcban. Az egyik új forrás azt állítja, hogy valójában Peter Quill az egyik főkaraktere lesz az Infinity War-nak. Thanos csak az egyik főgonosz lesz a filmben, de már mondogatják, hogy a Marvel a Halált is szeretné bemutatni a filmben, akinek Thanos ártatlan emberi lelkekkel próbál udvarolni, és hol másutt, mint a Földön vannak a legnagyobb emberi hősök, a Bosszúállók. (Thanos egy idő után kiábrándul Halálból, és elhatározza, hogy a Kövek segítségével megöli a Halált.)

A Bosszúállók 3 több szempontból is sorsdöntő lesz a Marvel Studios életében. Ezek közül a legfontosabb, gigászi csatát láthatunk benne, a jók oldalán Vasember, Steve Rogers (nem véletlen nem írtuk oda a Kapitány jelzőt, hiszen többé már nem Amerika kapitány), Thor, Hulk, Fekete Özvegy, Pókember, Űrlord és az Őrzők, de még sorolhatnánk, míg velük szemben Thanos, az Univerzum legfélelmetesebb ellenfele lesz. Eddig ilyenre még nem volt példa a Marvel-nél. Chris Pratt tehetségét az utóbbi évek nagy blockbuster címei is igazolják –A hét mesterlövész, és az új sci-fi kaland, az Utazók, amit Karácsonykor mutatnak majd be.

Lakat alatt őrzik a fogatókönyv első változatát, ami még koránt sem a végleges írás. Többen is elmondták, hogy egy szempillantás alatt megváltozhat a szkript. Schmoes Know internetes portál is elmondta – azóta a stúdió kérésére törölték a cikket -, hogy semmi sem végleges, és pontosan még maguk sem tudják, Chris Pratt Űrlordja milyen feladatokat kap majd a filmben. Elég zavaros az egész. A forrás mögött álló informátorok nem szeretnének túl sok tényt közölni plotról, de azt kitalálták már, hogy Thanos a Végtelen köveket fogja gyűjtögetni, ezért látogat el a Földre is. Jó kérdés tehát, hogy Peter Quill-lel a kalandok során a Bosszúállók csak az űrben, vagy konkrétan megkeresik, és a Földre hívják. Mindegy, hogy melyik lesz igaz, Chris Pratt szerepe jóval több, mint egy egyszerű cameo szerep. Chris Pratt következő Marvel-filmje A galaxis őrzői 2. lesz. James Gunn rendező leszögezte, hogy a film nem érint más Marvel franchise-t.

A galaxis őrzői 2.-őt 2017. május 5-én érkezik az amerikai mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Tom Holland újabb képet osztott meg a Pókemberről

Next Article

Ben Affleck mindent cáfol a The Batman-film kapcsán

Related Posts
Wide Screen YouTube