Főoldal BREAKING James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

515
Superman

A DC Studios társelnöke és Superman rendezője, James Gunn folyamatosan csepegtette az információkat a DC Univerzum első nagy produkciójáról. A korábbi forgatási képeken láttuk a címszereplő mellkasát, láttunk kulisszák mögötti képet a két főszereplőről, most pedig megmutatta az Acélembert teljesen jelmezben.

A rendező közösségi oldalán osztotta meg a képet, amihez még azt mellékelte Gunn, hogy véssük be a naptárunkba a jövő évi premiert. Feltehetően metropolis felhőkarcolóján ül az Acélember, miközben lazán felhúzza a csizmáját. A legnagyobb érdekesség a képen, hogy kissé megviselt Superman jelmeze, annak ellenére, hogy valami új kezdetét jelenti. A mellkasán az S-szimbólum, illetve karjain is kissé kifakult a hős jelmeze.

Első ránézésre úgy tűnik, hogy a ruhát erősen inspirálta a DC Comics 2011-es New 52 rebootjának Superman-ruhája, de enyhe eltéréseket azért felfedezhetünk rajta.

Post by @jamesgunn
View on Threads

Eddig a képregényfilmek fellegvárának is nevezett Trilith Studios falai között forgattak, a stáb hamarosan odébbáll, és Macon, majd később az ohiói Cleveland lesz a célállomás.

“A Superman: Legacy Superman történetét meséli el, aki megpróbálja összeegyeztetni kriptoni örökségét a kansasi Smallville-ben élő Clark Kent emberi mivoltával” – olvasható a film szinopszisában. “Ő az igazság, az igazságosság és az amerikai út megtestesítője, akit az emberi jóság vezérel egy olyan világban, amely a jóságot megveti és ódivatúnak tartja.”

Az Acélembert David Corenswet alakítja, míg Lois Lane szerepében Rachel Brosnahant láthatjuk. Mellékszerepekben feltűnik még Isabela Merced Hawkgirlként, Edi Gathegi Mister Terrificként, Nathan Fillion Guy Gardnerként és Anthony Carrigan Metamorpho szerepében.

Superman 2025. július 11-én jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.