Wide Screen
Image default
Előzetesek

Berobbant a Halálos iramban 8 első szinkronos előzetese

Nem várt fordulatokkal, nem várt képsorokkal, magyarul futott be a Halálos iramban 8 első trailere.

Nem sokkal azután, hogy véget ért a Times Square-n az esti gála, a(z) Universal Pictures azonnal elérhetővé tette interneten a tengerentúlon The Fate of the Furious néven futó, amit nálunk természetesen most is Halálos iramban 8-nak fordítottak, első kedvcsinálóját, melyben csakúgy kapkodtuk a fejünket, hogy mi mindennel találtuk szembe magunkat, hát még a főszereplők. A tempó őrült lesz, a szereplők még változatlanok, és aki még nem hallotta volna, hogy ki lesz a nyolcadik rész gazfickója, annak a három perces előzetesből az is lejött: Cipher (Charlize Theron).

A folytatásban Dom (Vin Diesel) és az ő elit csapata visszatér, azonban nem elég, hogy főhőseink egy új, minden korábbinál veszélyesebb kiberterrorizmussal találják szembe magukat, Dom még árulást is elkövet, csakhogy védje családját. Persze tudjuk, Dom nem önszántából hagyja cserben barátait – köztük Hobbs-ot, aki emiatt börtönbe kerül, és nem mástól kér segítséget, mint Shaw-tól(Jason Statham) -,  Cipher valamivel zsarolhatja őt, de ezt nem tudtuk meg, és jobb is így, maradjon meglepetés.

A nő karaktere félelmetesre sikerült, nem mutat semmi érzelmet, nem ráncolja szemöldökét, de még női bájait is beveti, csak hogy Letty előtt kapja le Domot. Erre már azt mondom, hogy Halálos iramban, ezt vártuk korábban ettől a szériától!

A filmhez kiadott plakát:

A Halálos iramban 8 bemutatója 2017. április 13-án lesz.

Még több a témában...

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket adunk a Baywatch premier előtti vetítésére

Így fest a Jumanji 2 csapata, első kép a filmről

Kévés Bence Mihály

Te jó isten! Mekkora pusztítást hozott a Rampage – Tombolás legújabb előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább