Főoldal Filmek Dwayne Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaiana 2-ben
Filmek

Dwayne Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaiana 2-ben

Egy új pillanatkép egy különös szigetet is leleplez a háttérben.

330
vaiana 2
Forrás: X/Twitter

Amellett, hogy a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy Dwayne “The Rock” Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaina (Moana) második részére, egy új képet is kaptunk a várva várt folytatásról, amely jelen állás szerint 2024. november 27-én kerül a mozikba. A képet az X-en/Twitteren fedték fel, a Disney részvényeseinek éves találkozója kapcsán, s bár megmutatja az immár idősebb Vainát is, sokkal érdekesebb, hogy mi lehet mögötte. Az első látásra szigetnek tűnő valaminek ugyanis csápjai, szemei, sőt mintha szája is lenne.

A Vaina 2-őt még idén februárban jelentették be váratlanul egy rövid kedvcsináló kíséretében, s kiderült, hogy a fiatal polinéz lány legújabb kalandja akkor veszi kezdetét, mikor hívást kap útkereső őseitől. Óceánia távoli és elfeledett részein kalandozhatunk majd, ám az utat más tengerjárók is keresztezik a hivatalos közlemény szerint.

„A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs musicalje egy nagyszabású kalandra invitálja a közönséget Vaina, Maui és új legénységük oldalán. Miután Vaina váratlan hívást kap útkereső őseitől, Óceánia távoli tengereire és veszélyes, rég elfeledett vizeire kell utaznia egy olyan kalandban, amilyenben még sosem volt része.”

A folytatást Dave Derrick Jr. rendezi, a zenéért Abigail Barlow és Emily Bear, valamint Opetaia Foa’i és Mark Mancina felelnek. A Vaiana (Moana) 2016-ban hatalmas siker volt a Disney számára, több mint 680 millió dollárt hozott a kasszáknál, sőt tavaly áprilisban Dwayne Johnson a Disney részvényeseinek gyűlésén már bejelentette az eredeti film élőszereplős remake-jét is, melyben viszont az eredeti sztárja, Auli’i Cravalho nem tér vissza.

Vaiana legújabb kalandjára tehát novemberben ülhetünk majd be, míg az élőszereplős változat 2025. június 27-én hajózik be a mozikba.

Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?