Főoldal Filmek A Disney és Dwayne Johnson bejelentette a Vaiana élőszereplős feldolgozását
Filmek

A Disney és Dwayne Johnson bejelentette a Vaiana élőszereplős feldolgozását

A Disney újabb rajzfilmből készít élőszereplős feldolgozást.

70
Vaiana

A Disney és Dwayne Johnson az este folyamán jelentették be, hogy készül a Vaiana című rajzfilm élőszereplős feldolgozása, amire alig több mint 6 évet kellett várnunk. Úgy tűnik, hogy a mikiegeres cég folytatja a nagysikerű rajzfilmek feldolgozását, de ezt azért túl korainak érezzük.

A részvényeseknek tartott mai ülésén a Disney és Johnson közösen jelentették be a projektet. Keveset árultak el az új filmről, de Johnson a bejelentő videóban elárulta, hogy Moana, Tala nagyi, Te Fiti, Heihei és természetesen Maui is feltűnik majd. Johnson – aki az eredeti animációs rajzfilmben Maui hangját adta – az élőszereplős változatban is életre kelti majd a karaktert. A videóban Johnson ismét nagyapjának, az egykori WWE-sztárnak, Peter Maiviának tulajdonította Maui inspirációját.

“Ez a történet az én kultúrám, és ez a történet jelképezi népünk kegyelmét és harcos erejét” – mondta Johnson a sajtóközleményben. “Büszkén viselem ezt a kultúrát a bőrömön és a lelkemben. Ez a lehetőség csak egyszer adódik meg az ember életében, hogy újra találkozzam Mauival, akit néhai nagyapám, Peter Maivia magas rangú főnök manája és szelleme inspirált. Mély jelentéssel bír mindez számomra.

A film producerei Johnson, Dany Garcia, Hiram Garcia és és Beau Flynn lesznek. Auli’i Cravalho – aki Moana hangját adta a 2016-os Disney-filmben – executive producerként fog részt venni a munkában. Arról egyelőre nem esett szó, hogy ki fogja rendezni a filmet.

A Vaiana egy fiatal lány történetét mutatja be, akit maga az óceán választott ki, hogy újraegyesítsen egy misztikus ereklyét Te Fiti istennővel. Útközben Moana találkozik a száműzött félistennel, Mauival, aki segít neki a küldetésében.

A Vaiana élőszereplős változata is csatlakozik a Disney élőszereplős feldolgozások sorához, köztük A szépség és a szörnyeteg, az Aladdin, Az oroszlánkirály, a Mulan, A kis hableány és még sorolhatnánk, hogy mivel készül a Disney a következő években.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...