Főoldal Előzetesek Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt
Előzetesek

Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt

Maui és Vaiana hamarosan újra útra kelnek! Itt az első teaser előzetes is hozzá.

222

Tegnap tartották a Disney első negyedéves pénzügyi beszámolóját, melyen Bob Iger, a Disney vezérigazgatója a szokásos sallangok mellett több bejelentéssel is szolgált. A Percy Jackson rajongók mellett azok is örülhetnek akik szerették a 2016-os Vaianát (Moana), ugyanis még idén novemberben érkezik a második rész, melyhez egy kis kedvcsinálót is kaptunk:

Iger azt is elárulta, hogy bár eredetileg egy sorozatban gondolkodtak, végül egy második film elkészítése mellett döntöttek:

A Vaiana továbbra is egy végtelenül népszerű franchise, s alig várjuk, hogy többet láthassunk Vaianáról és Mauiról a novemberben érkező folytatásban.

Bob Iger

A Disney közleménye szerint a folytatás egy nagyszabású utazásra viszi majd  a nézőket, melynek során valószínűtlen tengerjárókkal találkozhatnak. Miután Vaiana váratlan hívást kap útkereső őseitől, Óceánia távoli és rég elfeledett vizeire kell merészkednie,hogy átéljen egy olyan kalandot, amilyenben még sohasem volt része. 

A folytatást Dave Derrick Jr. rendezi, a zenéért Abigail Barlow és Emily Bear, valamint Opetaia Foa’i és Mark Mancina felelnek. A Vaiana (Moana) hatalmas siker volt a Disney számára, több mint 680 millió dollárt hozott a kasszáknál. Tavaly áprilisban Dwayne Johnson a Disney részvényeseinek gyűlésén már bejelentette az eredeti film élőszereplős remake-jét is.

„Alázattal mondhatom, hogy Vaiana gyönyörű története megelevenedik élőszereplős formában a mozivásznakon! Maui megváltoztatta az életemet (hiányzol nagyapa), és megtiszteltetés számomra, hogy a Disney-vel együttműködve a zene és a tánc birodalmán keresztül mesélhetjük el a történetünket, aminek a középpontjában az áll, hogy kik vagyunk mi, a polinéz nép”– tweetelte akkor.

Az eredeti sztárja, Auli’i Cravalho abban viszont majd nem tér vissza a címszereplő hangjaként, de executive produceri szerepet vállal.

„Úgy vélem, abszolút létfontosságú, hogy a szereposztás pontosan reprezentálja a karaktereket és a történeteket, amiket el akarunk mesélni” – mondta tavaly májusban az Instagramon. „Alig várom, hogy megtaláljam a következő színésznőt, aki Vaiana bátor szellemét, szellemességét és érzelmi erejét meg tudja jeleníteni.”

A Vaiana második része 2024. november 27-én hajózik be a mozikba, az élőszereplős változat egylőre pedig 2025. június 27-re van bejelentve.

Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.

Fortnite Marvel
BREAKINGJátékok

A Disney milliárdokat fektet a Fortnite videójátékba

A Disney több évre szóló milliárd dolláros üzletet kötött az Epic Games-szel.