Főoldal Filmek Februártól forog a Han Solo spin-off, időzítették az Episode VIII előzetest
Filmek

Februártól forog a Han Solo spin-off, időzítették az Episode VIII előzetest

A Lucasfilm elnökét kérdezték a következő két Star Wars filmről, aki most is, mint mindig válaszolt, de konkrétumokkal nem szolgált.

893

A Lucasfilm elnökét kérdezték a következő két Star Wars filmről, aki most is, mint mindig válaszolt, de konkrétumokkal nem szolgált.

Miközben Észak-Amerikában várják a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet első mellékszálon futó Star Wars rész bemutatóját, addig Lizo Mzimba újságíró feltett pár kérdést a Lucasfilm elnökének, Kathleen Kennedynek. Mzimba többek között azt szerette volna megtudni, hogy mikor kezdik forgatni a Han Solo-filmet, illetve az Episode VIII előzetesét mikor mutatják be.

Kennedy válaszából megtudtuk, hogy a Han Solo-film forgatása 2017 februárjában veszi kezdetét, melynek címszereplője Alden Ehrenreich lesz, de Donald Glover-rel, mint fiatal Lando Calrissian-nal és Emilia Clarke ismeretlen karakterével is találkozhatunk majd a filmben.

A második spin-off forgatókönyvét a galaxis legendás írója, Lawrence Kasdan és fia, Jon Kasdan hozta össze, melyben arra helyezték a hangsúlyt, hogy bemutassák miként lett a fiatal Han Solo kapitányból a galaxis csempésze, tolvaja és gazfickója még azelőtt, hogy Obi-Wan Kenobi és Luke Skywalker találkozott volna vele Mos Eisley űrkikötőben a Star Wars: Egy új remény epizódban – A történet cselekménye a Star Wars: Sith-ek bosszúja és az előbb említett Egy új remény közti időket öleli át. Korábban azt is megerősítették, hogy a filmben Han jó barátja, Csubakka is szerepelni fog, sőt kiemelt szerepet szánnak a vukinak. Az egyelőre Han Solo: A Star Wars Story címen futó projekt élére Phil Lord-ot és Chris Miller rendezőpárost ültették; a bemutatóra pedig 2018. május 25-én kerül sor.

De még azelőtt, hogy bemutatnák Han kalandját a mozikban, 2017. december 15-én érkezni fog az új trilógia második része, az Episode VIII. Sokan, köztük mi is azt gondoltuk, hogy a Zsivány Egyes premierjével talán kapunk egy teaser videót, esetleg leleplezik a filmcímét – a Lucasfilm által bejegyzett cím kérdéses, hogy a Star Wars 8-at takarja-e -, de Kennedy szavai szerint el akarták kerülni, hogy egyidejűleg mutassák be a spin-off-al, kis időt szerettek volna adni a nyolcadik résznek, hogy mindenki fellélegezhessen a Zsivány Egyes után:

Valószínűleg tavasszal sor kerül arra is, mikor láthattok dolgokat a filmből.

Kissé csalódottak vagyunk, hiszen korábban arról pletykáltak, hogy az első előzetes már úton van, és a februári LII. Super Bowl Half Time Showjában bemutatják, most viszont az elnök tavaszt emleget, ami megegyezik a következő Star Wars Celebration esemény időpontjával – a rendezvényre április 13-17. között kerül sor Orlandóban. Talán ekkor leplezik le az első előzetest a filmből? Vagy esetleg már március 17-én érkező a A szépség és a szörnyeteg premierjén kapunk teasert?

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Mufasa: Az oroszlánkirály
Előzetesek

A Mufasa: Az oroszlánkirály előzetese magyar szinkronnal is elérhető

A Mufasa előzménytörténetét bemutató előzetes magyarul is elérhető.

A Mandalóri és Grogu
Filmek

Sigourney Weaver csatlakozhat A Mandalóri és Grogu szereplőgárdájához

A színésznő egy újabb franchise-ban is meghódíthatja a csillagokat.