Close


Közelgő események

Filmek

Posztereket és képet mutattak be az Élet című sci-fiből

A Life című film főszereplőiről, Gyllenhaal-ról, Ferguson-ról és Reynolds-ról közöltek képeket a minap.

Posztereket és képet mutattak be az Élet című sci-fiből
  • PublishedDecember 17, 2016

A Life című film főszereplőiről, Gyllenhaal-ról, Ferguson-ról és Reynolds-ról közöltek képeket a minap.

A Sony Pictures eddig nem látott képkockákat és plakátokat mutatott be új filmjéhez, az Élethez, melynek főszereplői Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson és Ryan Reynolds asztronauták lesznek.

Az Élet egy hat fős asztronauta csapat életét mutatja be a Nemzetközi Űrállomáson, akik az emberiség történelmének legnagyobb felfedezését hajtják végre: megtalálják az első bizonyítékot a földönkívüli életre a Marson. A legénység kutatásokba kezd, hogy jobban megismerjék az idegent, nem várt fordulat következik be, rádöbbennek, hogy az idegen formula sokkal intelligensebb, mint arra korábban felkészültek, és eddig nem ismert veszélynek lesznek kitéve.

A bevezetőben említett sztárok mellett továbbá Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare és Olga Dihovichnaya színészek is életüket teszik kockára egy nemesebb, történelmi jelentőségű cél érdekében.

A forgatásokat Daniel Espinosa dirigálta végig, aki a nagysikerű Deadpool-film párosának forgatókönyvét dolgozta fel, nevezetesen Rhett Reese és Paul Wernick által jegyzett szkriptet. A stáb nem új, a múltban többször is dolgoztak együtt hasonló felállásban, s már nagyon várjuk, hogy bemutassák, mit sikerült kihozni legújabb filmjükből, amelynek bemutatója 2017. március 24-én lesz az Egyesült Államokban.

Written By
Tarjányi Tünde