Főoldal Filmek DC bennfentes dolgozója szerint a Wonder Woman katasztrofális
Filmek

DC bennfentes dolgozója szerint a Wonder Woman katasztrofális

Egy újabb forrás erősítette meg, hogy hasonlóan a Batman Superman ellenhez a Wonder Woman is egy zavaros, és katyvasz képregényfilm lett.

1k

Egy újabb forrás erősítette meg, hogy hasonlóan a Batman Superman ellenhez a Wonder Woman is egy zavaros, és katyvasz képregényfilm lett.

Megbízható forrásból újabb aggasztó hír jelent meg a DC Filmes Univerzumából, amely arról árulkodik, hogy valóban gondok vannak a Wonder Woman-filmmel. A DC Comics egyik dolgozója mesélt picit a stúdió következő filmjéről, és erősítette meg az elmúlt idők híreit, hogy a film teljesen szétesett a vágóasztalon, és jelen állás szerint egy katyvaszt kapnak a rajongók.

Schmoes Know legújabb epizódjában hangoztak el azok a dolgok – lap tetején megnézhető a teljes adás -, amit a rajongók legkevésbé szerettek volna hallani. Már tavaly év végén is lehetett aggasztó híreket olvasni, legutóbb pedig mi is írtunk arról, hogy a stúdió dolgozói sem értik a filmet, a története teljesen szétesett, nincsenek összefüggések, és jelen állapotában leginkább a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalára hasonlít a női képregényfilm. 1 óra 41:30 perc körül hangzik el a videóban az, miszerint egy bennfentes kolléga beszélt a Wonder Woman-film rendetlenségéről. Az aggasztó hírt pontosan attól a személytől kapták, aki egy éve a Batman Superman ellen bemutatója előtt is elmondta véleményét.

Sasha Perl-Raver a következőt mondta a Schmoes Know showban:

Először is, nem akarok én senkinek sem rosszat. Van egy ismerősünk, aki olyan bennfentes információkhoz jutott, amivel összetörte a szívem, mert óriási hitet vetettem a filmbe, hogy csodálatos lesz. Most pedig azt hallom, hogy bűzlik. És ezt ugyanaz az ember mesélte, akivel a Batman Superman ellen előtt is beszéltem. Az illető elmondta, hogy… az első reakciónk az volt, hogy „nagyon csalódottak vagyunk attól, amit láttunk. Úgy tűnik, hogy még mindig azok a problémák. Szétesett a film, a narratívája nem összefüggő. Egyszerűen csak összefüggéstelen.”

Nem jutunk szóhoz, nem jó ezeket hallani, olvasni. Mindössze egy csipet só csak a mostani hír, de annak fényében, hogy a Wonder Woman-t a Batman Superman ellen és a Suicide Squad – Öngyilkos osztag filmek bemutatója között forgatták, a Warner Bros. aligha tudott reagálni a visszajelzésekre, s változtatni a film beállításán. Idővel mindent megtudunk, de ha valóban zavaros lett a Wonder Woman, akkor minden szem az Igazság Ligájára fog figyelni, amit novemberben mutatnak be, öt hónappal a Csodanő premierje után. A legfőbb kérdés az, hogy túl tud-e lendülni a DC a válságon, vagy továbbra is egy süllyedő hajó lesz?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.