Close


Közelgő események

Előzetesek

Új háborús jeleneteket hozott a Wonder Woman nemzetközi előzetese

A korábban bemutatott Wonder Woman második trailere után itt a következő, de ezúttal oroszul, s új harci részekkel.

  • PublishedJanuary 3, 2017

A korábban bemutatott Wonder Woman második trailere után itt a következő, de ezúttal oroszul, s új harci részekkel.

A Warner Bros. bemutatta a már nagyon várós első női szuperhős film orosz nyelvű előzetesét, melyben több eddig nem látott részt is felfedezhetünk. Az ikonikus karakterrel, akit Gal Gadot egyszer már életre keltett Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben, idén nyáron, június 2-án ismét találkozhatunk a mozikban, amikor is egészen az I. Világháborúig utazunk vissza, hogy jobban megismerjük az amazonok hercegnőjét. A napokban a rendező a következőket mondta el a filmről:

Az én meglátásom az volt, hogy a történetet összpontosítsuk egy gépekkel vívott háborúra, és arra, hogy miként festene, ha először találkoznánk egy istennel. Azt akartam, hogy a nézők megértsék ezeket a borzalmakat, valamint, hogy mennyire sokkoló tény ez egy olyan személy számára, aki egy becsületes és igazságos világból jött. Még nem is fogta fel, hogy mennyire sötét is tud lenni a világunk. Hogy mi motiválja Wonder Woman-t? Továbbra is hisz a jóságban és a szeretetben. Ő egy erős karakter, aki kész harcolni, de csak hogy megvédje és jobb belátásra bírja az emberiséget.

Bő egy hónappal azután, hogy decemberben bemutatták a Wonder Woman új trailerét, minap a stúdió orosz YouTube csatornáján tűnt fel egy újabb előzetes a filmből. Novemberben Said Taghmaoui színész megosztott egy titokzatos képet, melyen ő, Diana hercegnő/Wonder Woman, valamint Patty Jenkins volt látható – valószínűsíthető, a kép az újraforgatások alatt készült. (Több forrás is arról számolt be, hogy a Wonder Woman egyes jeleneteit a késő őszi időben újraforgatták.) Nem tudni biztosra, de sajnos arról is érkeztek hírek, hogy a filmmel „baj” van, és mindezt egy névtelen Warner Bros. dolgozó jelentette ki nyílt levelében még tavaly. Természetesen a rendezőnő ezt cáfolta, és egyszerűen csak „badarságnak” nevezte a dolgozó szavait.

Árgus szemekkel figyeli most mindenki a DC Comics és a Warner Bros. közös munkáját, hogy vajon a tavalyi filmek után egyenesbe tudnak-e jönni, és egy remek képregényfilmmel indítják 2017-et.

A Wonder Woman bemutatója 2017. június 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.