Főoldal Filmek Woody Harrelson is csatlakozhat a Han Solo-filmhez
Filmek

Woody Harrelson is csatlakozhat a Han Solo-filmhez

Szárnyra kaptak olyan hírek, melyek szerint Woody Harrelson lenne a legjobb választás, aki eljátszhatná Solo kapitány mentorát.

629

Szárnyra kaptak olyan hírek, melyek szerint Woody Harrelson lenne a legjobb választás, aki eljátszhatná Solo kapitány mentorát.

Nagyon úgy tűnik, hogy a színészt is kiszemelték a soron következő Star Wars antológiafilm egy kulcsszerepére, méghozzá, hogy ő alakíthatná a legendás csempész mentorát a filmben.

A Variety állítása szerint Chris Miller és Phil Lord már fel is keresték A majmok bolygója: Háború és Az éhezők viadala trilógia filmek sztárját, hogy csatlakozzon a Star Wars univerzumához. A pletykák szerint ugyanis egy eddig ismeretlen férfit láthatunk majd Han Solo mellett, akitől oly sok mindent tanulhatott a pályája elején járó Solo. Olybá tűnik az egyeztetések még nagyon korai szakaszában tartanak, de kétségkívül Harrelson lenne a legjobb erre a szerepre – valami hasonlót alakított Az éhezők viadalában is, ebből gondolják legtöbben most, hogy nincs nála jobb színszesz erre a feladatra.

A stúdió nem részletezte a karaktert, de azt várjuk, hogy ő maga is valamiféle csempész lesz a filmben, ha már Han Solo mentoráról beszélünk. Ha aláírták a szerződést, akkor a napokban talán róla, valamint Emilia Clarke titokzatos szerepéről is lehull a lepel. Kathleen Kennedy és Allison Shearmur korábban elmondták, hogy a második spin-off film forgatása 2017 januárjában kezdődik, és a tervek szerint 2018. május 25-én mutatják be – tegnap azonban már arról lehetett olvasni, hogy csak 2018 decemberében kerül mozikba a film.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Titkos invázió
Sorozatkritikák

Titkos invázió 1. évad kritika

Nagyon megosztó lett a Titkos invázió, de tényleg ennyire rossz lett ez...

Indiana Jones és a sors tárcsája
Filmek

Az Indiana Jones producere szerint Harrison Ford nélkül is folytatódhat a franchise

Tavaly már felvetették, hogy előzménysorozatot kaphat az Indiana Jones-franchise.

Titkos invázió
Előzetesek

Emilia Clarke karaktere, G’iah leszámol Nick Furyval a Titkos invázió új, akciódús előzetesében

Nick Fury magára maradt, szuperhősök nélkül kell megmentenie a Földet a Titkos...