Főoldal Filmek Csak 2018 decemberében jöhet a Han Solo spin-off mozi
Filmek

Csak 2018 decemberében jöhet a Han Solo spin-off mozi

Napvilágot látott az a pletyka, mely szerint a második Star Wars antológiafilm csak két év múlva érkezik.

939

Napvilágot látott az a pletyka, mely szerint a második Star Wars antológiafilm csak két év múlva érkezik.

Az aggasztó hírekre igencsak rácáfolt a Lucasfilm és a Disney, ugyanis a decemberben mozikba került Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet már hetek óta uralja a mozikat, és csak dől a pénz a stúdiónak. 2016-ban sokáig az Amerika kapitány: Polgárháború volt a blockbusterek (kasszasikerek) első helyén, de jött a Star Wars, s letaszította a trónról a Marvel Studios filmjét. Ezt azért is annyira fontos megemlítenünk, mert a Disney többször is hangoztatta, hogy a Zsivány Egyes bemutatója után leülnek majd – most januárban -, és átbeszélik merre tovább. Talán a most aratott sikerrel a rajongók elérték azt, hogy még több Star Wars-filmmel fogunk találkozni a következő években, esetleg Obi-Wan Kenobi is megkapja a saját spin-off-ját, természetesen Ewan McGregor-ral.

A Making Star Wars oldalon jelent meg egy cikk, melyben forrásként a Screen Rant-ot jelölték meg, s nagyon úgy mutatkozik, hogy a stúdió a Han Solo-film bemutatóját is módosította menet közben, ahogy tette azt korábban a Star Wars: Episode VIII résszel is.

Az ébredő Erő és a Zsivány Egyes együttes sikere jobb belátásra bírta a Disney-t, hogy a korábban május 25-re kitűzött Star Wars: Espisode VIII bemutatóját decemberre tolják, ahol talán képesek lesznek megismételni a sikert.

Sokáig úgy volt, hogy a Star Wars negyvenedik évfordulója alkalmából Finn és Rey kalandját, vagyis a főszágát 2018. május 25-én láthatjuk, de végül a Star Wars: Az ébredő Erő decemberi sikere után, illetve a most bemutatott Zsivány Egyes miatt úgy döntöttek, hogy csak az ünnepek előtt mutatják be a mozikban. Korábban a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elmondta, hogy a Star Wars 8 előzetese is csak tavasszal kerül bemutatásra, kivárnak míg lecseng a Lázadók kalandja a mozikban, ebből könnyen következik az is, hogy esetleg hasonlóan fognak eljárni a Han Solo: A Star Wars Story mellékfilmmel is.

A stúdió hivatalosan nem erősítette meg, nem árultak el semmit, de nagy valószínűséggel csak 2018. december 13-án kerül a mozik műsorára az egyelőre Han Solo: A Star Wars Story néven futó projekt, melyet Christopher Miller és Phil Lord rendez, főszereplője Alden Ehrenreich (Han Solo) lesz, mellékszerepekben pedig Donald Glover-t (Lando Calrissian) és Emilia Clarke-ot láthatjuk, akinek karakterét egyelőre nem árulták el.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Solo: Egy Star Wars-történet
Sorozatok

A Lando eredeti showrunnerje a közösségi médiában tudta meg, hogy leváltották

Miközben Hollywoodban a jobb bánásmódért sztrájkolnak, a Lando showrunnerje a médiából tudta...

Lando Calrissian
Sorozatok

Donald Glover bátyjával közösen írja a Lando történetét

A Disney+ sorozat főszereplője veszi kézbe az irányítást, bátyjával közösen írja a...

Titkos invázió
Sorozatkritikák

Titkos invázió 1. évad kritika

Nagyon megosztó lett a Titkos invázió, de tényleg ennyire rossz lett ez...