Főoldal Filmek Egyre bizonytalanabb, hogy elkészül Ben Affleck Batman-filmje
Filmek

Egyre bizonytalanabb, hogy elkészül Ben Affleck Batman-filmje

Mind a rendező/író/színész, mind pedig a stúdió igen szűkszavú, nem árulnak el semmit a The Batman néven futó projektről.

631
The Batman

Mind a rendező/író/színész, mind pedig a stúdió igen szűkszavú, nem árulnak el semmit a The Batman néven futó projektről.

A napokban a mozikba került Ben Affleck új filmje, Az éjszaka törvénye, ám várakozásokon alul teljesített, s talán éppen emiatt lett sokkal bizonytalanabb a rendező is, ezzel viszont komoly bajba került a The Batman.

Ben Affleck korábbi filmjei, a Hideg nyomon, valamint a Tolvajok városa is meglehetősen jól teljesített, a kritikusok körében is kedvelt alkotásokról beszélhetünk, míg 2012-ben Az Argo-akció Oszkár-díjat is nyert. Az éjszaka törvénye azonban teljesen mást mutat, hiszen a kritikusok előtt elhasalt a film, de a nézők sem özönlenek a vetítésre. Sokan ennek tudják be, hogy Affleck sokkal óvatosabb, és csak egy tökéletes, hibátlan The Batman szkript esetén kezdik forgatni a filmet.

A The Guardian dolgozói természetesen arról kérdezték a rendezőt, hogy vajon a Batman-film lesz-e a következő filmje:

Ez egy jó kérdés. Egyelőre nem állt össze még, nincs forgatókönyvünk sem. Ha nem jön össze olyanra, amiről azt gondolom, hogy tényleg jó lett, akkor azt kell hogy mondjam, nem fog elkészülni a film.

A rendező továbbra is nyitott, és kész arra, hogy a Sötét lovag szólófilmjeit széles képernyőre küldje, ám erre nagyon kevés esély lesz, ha nem tudják összekaparni a hibátlan forgatókönyvet. Az elmúlt hetekben Affleck többször is elmondta, hogy a film forgatókönyve rendkívül összetett, hozzátesszük, hogy Geoff Johns-szal közösen dolgoznak rajta.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből, mert a Warner Bros. már helyet csinált a Batman-nek azzal, hogy az Igazság Ligája folytatását eltolták a nyári premierdátumról, arról nem is beszélve, hogy a castinghírek miatt sokáig úgy tűnt, hogy tavasszal kezdődik a forgatás. Ben Affleck biztosra megy most, nem szeretne még egy csalódást Az éjszaka törvénye után.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...