Főoldal Filmek Az Indiana Jones producere szerint Harrison Ford nélkül is folytatódhat a franchise
Filmek

Az Indiana Jones producere szerint Harrison Ford nélkül is folytatódhat a franchise

Tavaly már felvetették, hogy előzménysorozatot kaphat az Indiana Jones-franchise.

329
Indiana Jones és a sors tárcsája

Hamarosan a mozikba kerül az Indiana Jones és a sors tárcsája, ami Harrison Ford utolsó kalandja lesz – de vajon milyen jövő vár a nagymúltú franchise-ra? Ford megerősítette, hogy a közelgő ötödik film “az utolsó film a sorozatban, és ez az utolsó alkalom, hogy eljátssza a karaktert”, és egy nemrég adott interjúban azt mondta, hogy az Indiana Jones 5. várhatóan “az utolsó alkalom”, amikor a régész kalandor játékfilmben szerepel.

A Csillagok háborúja – a Lucasfilm másik jelentős IP-je – az évek során tévésorozatokkal egészült ki, így adott a kérdés, hogy ez vár Indiana Jonesra is? A Dagobah Dispatch podcast megkérdezte a Lucasfilm elnökét, hogy készülhet-e spinoff-sorozat.

Ez Harrison utolsó belépője. Így tekintünk az Indy-franchise-ra. Úgy értem, az igazat megvallva, most, ha bármit is csinálnánk, az lehet, hogy a későbbiekben tévésorozat lenne, de nem csinálunk semmit, ami az Indiana Jones helyére lépne. Ennyi az egész.

Kathleen Kennedy

Majd Kennedy így folytatta: “Harrison Ford öt filmet csinált. És Harrison annyira különleges és annyira egyedi, megalkotta ezt a szerepet”.

Tavaly jelentették, hogy a Disney+ számára akár tévésorozat is készülhet, majd márciusban a Disney állítólag elvetette ezt az ötletet, miután a Lucasfilm törölte a Willow című sorozatát. A jelentés szerint a sorozat az 1981-es Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című film előzménysorozata lett volna, és Indy mentorára, Abner Ravenwoodra, az egyiptológusra és régészre koncentrált volna, akit soha nem láttunk a képernyőn, mivel az eredeti film 1936-os eseményeinek idejére már meghalt.

Az első négy Indiana Jones-film és a The Adventures of Young Indiana Jones című előzménysorozat május 31-től a Disney+-on is megtekinthető. Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Oliver Richters, Ethann Isidore és Mads Mikkelsen főszereplésével az Indiana Jones és a sors tárcsája csak június 30-án kerül a mozikba.

Indiana Jones és a sors tárcsája
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.

A Mandalóri
Filmek

Premierdátumot kapott A Mandalóri és Grogu mozifilmje

A Disney kitűzte az időpontokat, mikor mutatják be az új Star Wars-filmeket,...