Főoldal Filmek Pierce Brosnan kapta Kábel szerepét a Deadpool 2-ben?
Filmek

Pierce Brosnan kapta Kábel szerepét a Deadpool 2-ben?

A pletykák után máris megérkezett az első koncepciós rajz arról, hogy Pierce Brosnan miként festene Kábelként a Deadpool 2-ben.

124

A pletykák után máris megérkezett az első koncepciós rajz arról, hogy Pierce Brosnan miként festene Kábelként a Deadpool 2-ben.

Röviddel azután, hogy tegnap bombaként robbant a hír, hogy valószínűleg Pierce Brosnan játssza majd Kábelt a Deadpool-film folytatásában, máris megérkezett az első a rajongói vázlat a színész és a karakter kapcsolatáról. BossLogic comicbookmovie.com oldalon mutatta meg rajzát, hogy szerinte miként kell elképzelni a színészt a régóta pletykált képregénykarakter bőrében. Ez tényleg nem tartott sokáig, ugye?

Megleptek mindenkit, eddig nem is sejtettük, hogy Pierce Brosnan nevét is bedobták abba a kalapba, melyben már ott volt Stephen Lang és Ron Perlman neve, s akit talán most ki is húztak. 2016-os év legnagyobb port kavaró híre volt, mikor Ryan Reynolds és a Tim Miller bejelentették, különválnak – elmondták, sokszor a forgatások alatt sem értettek egyet, de Kábel szerepkiosztása végleg feltette az i-re a pontot. Azóta már a mozifilm megtalálta új rendezőjét a John Wick társrendezőjében, David Leitchre személyében.

A 20th Century Fox hivatalosan nem erősítette meg, hogy Pierce Brosnan kapta a szerepet, de még a film főszereplője, és producere, Ryan Reynolds sem árult el semmit. Az egész talányt egy tegnapi kép váltotta ki, melyen Ryan Reynolds (Deadpool), Pierce Brosnan (James Bond) és Hugh Jackman (Farkas/Logan) közösen pózol. A fényképet mindhárman megosztották közösségi oldalukon, és ezzel elindítottak a lavinát: a 007-es ügynökben találták meg Kábelt?

Wolvie. Bond. Wade.

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által közzétett fénykép,

Ryan Reynolds volt az első, aki posztolt a találkozóról, de semmi konkrétumot nem írt arról, hogy mi célból jöttek össze. Persze ez semmit sem jelent. A film forgatása hamarosan kezdetét veszi, ennek apropóján ideje bejelenteni, hogy ki kapta Kábel gúnyáját. Hugh Jackman következőkép kommentálta a találkozót:

Őszinték legyünk? Mikor rápillantottunk a képre, sajnos nekünk nem jött le, nem hidaltunk le Brosnan Kábeljétől. Időközben megöregedett és megőszült színész mutat némi hasonlóságot a karakterrel, de mégis hiányzik belőle az igazi Kábel. Az évek során több módon is ábrázolták már Kábelt, de mindig őszhajjal és kigyúrt külsőben ábrázolták az egyik legismertebb X-Men és X-Force karaktert, akivel még nem volt szerencsénk filmben találkozni. És most nézzük hát BossLogic képét:

Ő lenne a legmegfelelőbb ember erre a szerepre, mit gondoltok?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...