Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalos: John Wick rendezője, David Leitch került a Deadpool székébe

A Foxnál nem mentek messze, hogy pótolják Tim Miller rendezőt, házon belül választottak rendezőt a Deadpool 2-höz.

Nagyon sok cikk jelent meg, hogy a 20th Century Fox saját neveltetésű rendezője méltó utódja lehet majd Millernek, akire még Ryan Reynolds is igent mondott, s amit éjjel hivatalosan is megerősítettek, hogy a Deadpool 2 új rendezője: David Leitch.

Forrás: Hollywood Reporter
Forrás: Hollywood Reporter

A THR oldal erősítette meg, hogy a Fox kiválasztotta a rendezőt, és nem nagy meglepetésre a John Wick rendezőjére esett a választása. A Deadpool eredeti rendezője, Tim Miller kreatív különbségekre hivatkozva október végén bejelentette, hogy köszöni, de szeretné átadni az irányítást egy másik rendezőnek, mert ő nem tudja folytatni a munkát. Pár napra rá a film zeneszerzője is hasonlóan döntött, szolidaritásra hivatkozva lépett a projektről. Az idő fogytán volt, amilyen gyorsan csak lehetett, helyettesíteni kellett a rendezőt, hiszen a tervek szerint hamarosan indul a forgatás. Kiderült továbbá, hogy David Leitch nem egyedüli versenyző volt, a listán szerepelt még Rupert Sanders, Drew Goddard és Magnus Martens is. Az oldal azt is megjegyzi, hogy Leitch szerződése csak a Deadpool 2-re szól, így a Deadpool 3 rész rendezőjét továbbra is keresik.

David Leitch éppen most fejezte be a The Coldest City film forgatását, de gyorsan fel kell vennie a Deadpool 2 ritmusát, és tanulmányozni a film forgatókönyvét, mert tavasztól forog a film.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Az Alien 5. figyelmen kívül hagyja az Alien 3. és 4. részeket

Kévés Bence Mihály

2017 tavaszán kezdik forgatni a Gambit-filmet

Kévés Bence Mihály

Ahhh, de durva lett A majmok bolygója: Háború utolsó előzetese!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon