Hivatalos: John Wick rendezője, David Leitch került a Deadpool székébe

A Foxnál nem mentek messze, hogy pótolják Tim Miller rendezőt, házon belül választottak rendezőt a Deadpool 2-höz.

A Foxnál nem mentek messze, hogy pótolják Tim Miller rendezőt, házon belül választottak rendezőt a Deadpool 2-höz.

Nagyon sok cikk jelent meg, hogy a 20th Century Fox saját neveltetésű rendezője méltó utódja lehet majd Millernek, akire még Ryan Reynolds is igent mondott, s amit éjjel hivatalosan is megerősítettek, hogy a Deadpool 2 új rendezője: David Leitch.

Forrás: Hollywood Reporter
Forrás: Hollywood Reporter

A THR oldal erősítette meg, hogy a Fox kiválasztotta a rendezőt, és nem nagy meglepetésre a John Wick rendezőjére esett a választása. A Deadpool eredeti rendezője, Tim Miller kreatív különbségekre hivatkozva október végén bejelentette, hogy köszöni, de szeretné átadni az irányítást egy másik rendezőnek, mert ő nem tudja folytatni a munkát. Pár napra rá a film zeneszerzője is hasonlóan döntött, szolidaritásra hivatkozva lépett a projektről. Az idő fogytán volt, amilyen gyorsan csak lehetett, helyettesíteni kellett a rendezőt, hiszen a tervek szerint hamarosan indul a forgatás. Kiderült továbbá, hogy David Leitch nem egyedüli versenyző volt, a listán szerepelt még Rupert Sanders, Drew Goddard és Magnus Martens is. Az oldal azt is megjegyzi, hogy Leitch szerződése csak a Deadpool 2-re szól, így a Deadpool 3 rész rendezőjét továbbra is keresik.

David Leitch éppen most fejezte be a The Coldest City film forgatását, de gyorsan fel kell vennie a Deadpool 2 ritmusát, és tanulmányozni a film forgatókönyvét, mert tavasztól forog a film.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A Bosszúállók 3 egyik fényképe leplezte le, hogy Doctor Doom visszatért a Marvelhez?

Next Article

A Trónok harcából ismert Emilia Clarke is csatlakozott a Han Solo spin-offhoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!