Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

Brutális lett a Logan második előzetese, melyben X-23 is elszabadul

Na igen, egy ilyen X-Men filmre vártunk évek óta, és nagyon úgy fest, hogy Hugh Jackman méltóképp köszön el Farkas karakterétől.

  • PublishedJanuary 19, 2017

Na igen, egy ilyen X-Men filmre vártunk évek óta, és nagyon úgy fest, hogy Hugh Jackman méltóképp köszön el Farkas karakterétől.

Nem is egyet, hanem rögtön két új előzetest is bemutattak Farkas utolsó menetéről, egy hazait, úgymond amerikai előzetest, valamint egy nemzetközi vizekre szánt durvább bővített kiadást. A hivatalos trailert a lap tetején nézhetik meg, a nemzetközi vérrel átitatott előzetest pedig a lap alján találjátok meg.

Hosszas várakozás után délután elérhetővé tették a Logan-film utolsó előzetesét még mielőtt bemutatnák a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. És erre tényleg megérte várni, csak irigyelni tudjuk azokat, akik már tavaly év végén látták a film első 40 percét.

Egy útszéli kisboltban indul a jelent, itt pillanthatjuk meg a fiatal mutáns kislányt, Laurát, X-23-at (Dafne Keen), aki éppen felpakol az útra, dacára távozás előtt összetűzésbe keveredik a boltossal. Szerencsére Farkas közbelép, s megakadályozza a vérfürdőt, ezután a mutánsok sietve távoznak a boltból, hogy mielőbb visszaérjenek rejtekhelyükre, ahol Laura találkozik a beteges és öreg X Professzorral (Sirt Patrick Stewart).

Ezután találkoznak majd Reavers csapatával, akiket Boyd Holbrook karaktere, Donald Pierce vezet. Pierce megkísérli elvenni Laurát Farkastól, de arra, ami ekkor következik talán senki sem számított. Laurából kegyetlen gyilkológép lesz, s megmutatja mi fából faragták, előrántja adamantium karmait, és végez a katonákkal – elvégre Farkas génjeiből született.

A nemzetközi előzetesben láthatunk néhány egészen véres akciójelentet Farkas és Laura nagy menetéről. Nektek hogy tetszenek az előzetesek?

https://youtu.be/eChOPInBK4M

Hogy tetszenek? Nekünk nagyon adja, már nem bírjuk!

A napokban megjelent egy cikk a Logan-film hivatalos szinopszisáról is:

A közeli jövőben az öreg Logan mexikói határ közelében bujkál, miközben a betegeskedő X Professzorról gondoskodik. Logan próbál rejtve maradni a világ elől, de a fiatal mutáns érkezésével erről le kell tennie, ugyanis a lányt sötét erők üldözik.

Farkas (Hugh Jackman) utolsó menetében Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen, Eriq La Salle, Elise Neal és Elizabeth Rodriguez sztárokkal találkozhatunk majd.

A Logan-filmet 2017. március 3-án mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.