Close


Közelgő események

Filmek

Hivatalos szinopszist kaptunk a Logan-filmből

Nem más, mint a film főszereplője osztott meg egy igen érdekes részletet a harmadik Farkas részről.

Hivatalos szinopszist kaptunk a Logan-filmből
  • PublishedJanuary 15, 2017

Nem más, mint a film főszereplője osztott meg egy igen érdekes részletet a harmadik Farkas részről.

Miközben várunk az új Logan előzetesre, amit a tervek szerint napok múlva fognak bemutatni az interneten, addig Hugh Jackman kiadta a film első hivatalos plotját Farkas utolsó menetéről, és azt már tudjuk, hogy sem Farkasnak, sem X Professzornak nem lesz egyszerű kalandban része.

Alig több, mint két hónapra vagyunk, hogy bemutassák a mozikban James Mangold rendező filmjét, a Farkas-filmek folytatását, mely a közeli jövőben fog játszódni, ahol megismerhetjük a száműzetésbe vonult Hugh Jackman karakterét (Logan-t) egy poszt-apokaliptikus világban, ahol a túlélésért kell harcolni, azonban ezúttal nem számíthat X-Men barátaira.

Pár napja Jackman-nek hála hivatalosan is megismertük a film szinopszisát, így már van némi sejtésünk, hogy mivel is találkozunk márciusban. A történet szerint Logan és X Professzor (Patrick Stewart) annak a nyitóképnek az elején találják magukat, amit az X-Men: Eljövendő múlt napjai legvégén láttunk. A duónak egészen addig jól megy minden, míg nem találkoznak a fiatal mutánssal, Laurával (X-23).

Íme a hivatalos leírás:

A közeli jövőben az öreg Logan mexikói határ közelében bujkál, miközben a betegeskedő X Professzorról gondoskodik. Logan próbál rejtve maradni a világ elől, de a fiatal mutáns érkezésével erről le kell tennie, ugyanis a lányt sötét erők üldözik.

Farkas (Hugh Jackman) utolsó menetében Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Dafne Keen, Eriq La Salle, Elise Neal és Elizabeth Rodriguez sztárokkal találkozhatunk majd.

A Logan-filmet 2017. március 3-án mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.