Főoldal Filmek Deadpool mellett többen is visszatérnek a folytatásban
Filmek

Deadpool mellett többen is visszatérnek a folytatásban

Az első rész sikere után csöppet sem meglepő, hogy több szórakoztató szereplőt is újra láthatunk a Deadpool 2-ben.

921
Deadpool

Az első rész sikere után csöppet sem meglepő, hogy több szórakoztató szereplőt is újra láthatunk a Deadpool 2-ben.

A The Merc with a Mouth, vagy ha jobban tetszik akkor Deadpool (Ryan Reynolds) szívességgel tartozik Kolosszusnak (Stefan Kapicic hangja), és Negaszonikus Tini Torpedónak (Brianna Hildebrand) az első rész után, ugyanis a két karakter szerepe az egyik legélvezetesebb aspektusa volt a filmnek, így talán senkit sem leptek meg a készítők, hogy visszahozzák őket is a Deadpool 2-ben.

Egyelőre nincs arról hír, hogy pontosan milyen szerepet kapnak a folytatásban, vagy esetleg láthatunk-e más X-Ment-is a benne, de Paul Wernick és Rhett Reese forgatókönyvírók megerősítették a Collider-nek adott interjújában, hogy az említett két szereplővel biztosan találkozhatnak a rajongók jövőre. Nem sokkal később a Collider beszélgetése után a Nerdist is szóra bírta az írópárost, ahol újabb bejelentést tettek, miszerint a taxisofőrrel, Dopinder-rel (Karan Soni) is találkozni fogunk. Talán végre megtudjuk, hogy Dopinder mit tett szerelmi riválisával. Mondanunk sem kell, hogy mindhárom szereplő felbukkanása rengeteg poént jelent majd a szuperhősfilmben.

Paul Wernick: Nem tudom megmondani, hogy mennyire nagy szerepük lesz…

Rhett Reese: Azt hiszem, azt elárulhatom, hogy benne lesznek a folytatásban.

Wernick: Legalább azt megerősíthetjük, hogy benne lesznek a Deadpool 2-ben.

Nagyon keveset tudunk a Deadpool 2-ről – mindössze annyit, hogy valamikor 2018-ban érkezik a film -, így rendkívül nehéz lenne bármit hozzáfűzni a fenti bejelentéshez. A három visszatérő mellett azért garantáltan lesznek új arcok is, hiszen Kábel és Dominó szerepét már bejelentették a második részre, s rajtuk kívül keresve sem találhattak volna jobb X-Men-eket.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...