Főoldal Filmek Augusztustól forog James Cameron rendező Avatar folytatása
Filmek

Augusztustól forog James Cameron rendező Avatar folytatása

James Cameron végre bejelentette, hogy mikor kezdik el felvenni a 2009-es Avatar-film folytatásait.

931
Avatar

James Cameron végre bejelentette, hogy mikor kezdik el felvenni a 2009-es Avatar-film folytatásait.

A 2009-es Avatar viharként söpört végig a Földön, és azóta ment a huzavona, hogy akkor mikor is láthatjuk a folytatást. Most végre úgy tűnik, hogy megnyugodhat mindenki, mert a színészek és a rendező is felkészült a folytatásra. A The Daily Beast lap beszélgetett James Cameronnal a héten, ahol a rendező megerősítette, hogy az Avatar folytatások forgatókönyveivel elkészültek, és minden a legnagyobb rendben van. A színészeket év végére összeverbuváljak, és motion capture maskarában indulhat a móka.

A helyzet az, hogy nem az Avatar 2-ön van a hangsúly. Egyaránt figyelek az Avatar 2,3,4 és 5 részekre. Pontosan így van, ahogy közelítek felé. Egyaránt fejlődött mindegyik. Éppen most fejeztem be az Avatar 5 szkriptjét. Most az aktív felkészülésbe fogok belekezdeni. Augusztusban a színészekkel közösen fogunk dolgozni a motion-capture ruhák segítségével, tehát egészen odáig, teljesen be vagyok táblázva. A hangerőt feltekertük, a legjobbat hozzunk ki belőle, mindent megterveztünk, tehát megtettünk mindent, maximálisan felkészültek vagyunk. Úgy érzem magam, mint aki most szabadult a börtönből, mert két évig írói barlangom fogságában voltam, ahol csak írtam a forgatókönyvet. Valójában élvezem az életet. Nem élvezem az írást, nem kívánom azt sem, hogy egy kutyáról kelljen írnom.

A 20th Century Fox tavaly már elárulta, hogy az Avatar első folytatását 2018 decemberében szeretnék a nagyérdemű elé vinni, amit még három folytatás fog követni. A második folytatás, vagyis az Avatar 3 2020 decemberében, az Avatar 4 2022 decemberében és az ötödik utolsó rész 2023 decemberében kerül bemutatásra. Továbbá azt is megerősítették, hogy az első film sztárjai mind visszatérnek, Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang és Sigourney Weave színészek már biztosan ott lesznek a vásznon. A Lightstorm Entertainment stúdió számára James Cameron, Jon Landau-val közösen fogja szállítani az Avatar-filmeket, amelyek forgatókönyveinek megírásába még négyen segítettek be a rendezőnek, név szerint Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman és Shane Salerno.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Mandalóri és Grogu
Filmek

Sigourney Weaver csatlakozhat A Mandalóri és Grogu szereplőgárdájához

A színésznő egy újabb franchise-ban is meghódíthatja a csillagokat.

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.