Close


Közelgő események

Filmek

Steven C. Miller személyében megvan a Szupercella 2 rendezője

Eldőlt, érkezik és Steven C. Miller fogja rendezni Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger Szupercellájának folytatását.

Steven C. Miller személyében megvan a Szupercella 2 rendezője
  • PublishedFebruary 10, 2017

Eldőlt, érkezik és Steven C. Miller fogja rendezni Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger Szupercellájának folytatását.

A Tracking Board értesülései szerint egy feltörekvőben lévő fiatal tehetséget, Steven C. Miller-t, a Marauders és az Arsenal filmek rendezőjét kérték fel, hogy készítse el a szökésről szóló film folytatását. A második részben már biztosan visszatér Sylvester Stallone, azaz Ray Breslin szabadulóművész, noha Emil Rottmayer-rel (Arnold Schwarzenegger) közösen tervelték ki a nagy szabadulást, az ő visszatérése még kérdéses. Jelenleg is folynak tárgyalások.

A Summit Entertainment stúdió az első részt még 2013-ban mutatta be, és bár csak 25 millió dollárt termelt Amerikában, addig a nemzetközi és főként a kínai piac közösen megtriplázta a kiadásokat (A 40 millió dolláros büdzsé végül 137 millió dollárt hozott.). Egy percig sem volt kérdés, érkezni fog a folytatás, mint ahogy az sem, hogy kínai szálakkal fogják megerősíteni a Szupercella 2 biztonságát. Az eredeti film írója, Miles Chapman ismét tollat ragad, hiszen ő fogja készíteni az új film szkriptjét.

Az első film történetében megismert Ray-t, aki azzal keresi kenyerét, hogy legfelső szervezetek biztonságát teszteli, rést keres, teszteli a ultra biztonsággal ellátott épületeket, és miként lehet megszökni a szigorúan őrzött létesítményekből, például egy börtönből. Ray egy utolsó nagy szökésre indul a The Tomb nevezetű börtönbe, azonban becsapják, és most tényleg bebörtönzöttként kell küzdenie a szabadságáért. Ray-nek ezúttal társakra is szüksége lesz, ha meg akar szökni, így köt barátságot Emil Rottmayer-rel. Közösen tervelik ki a már szinte lehetetlennek tűnő szabadulást a világ legvédettebb és legerősebb börtönéből.

Arról nem érkezett hír, hogy az első részben látott Jim Caviezel, Curtis “50 Cent” Jackson, Vinnie Jones, Vincent D’Onofrio és Amy Ryan színészek közül visszatér-e még valaki, mint ahogy arról sem, hogy mikor kezdik a forgatást, és mely napon láthatjuk a Szupercella 2-t a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.