Steven C. Miller személyében megvan a Szupercella 2 rendezője

Eldőlt, érkezik és Steven C. Miller fogja rendezni Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger Szupercellájának folytatását.

Eldőlt, érkezik és Steven C. Miller fogja rendezni Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger Szupercellájának folytatását.

A Tracking Board értesülései szerint egy feltörekvőben lévő fiatal tehetséget, Steven C. Miller-t, a Marauders és az Arsenal filmek rendezőjét kérték fel, hogy készítse el a szökésről szóló film folytatását. A második részben már biztosan visszatér Sylvester Stallone, azaz Ray Breslin szabadulóművész, noha Emil Rottmayer-rel (Arnold Schwarzenegger) közösen tervelték ki a nagy szabadulást, az ő visszatérése még kérdéses. Jelenleg is folynak tárgyalások.

A Summit Entertainment stúdió az első részt még 2013-ban mutatta be, és bár csak 25 millió dollárt termelt Amerikában, addig a nemzetközi és főként a kínai piac közösen megtriplázta a kiadásokat (A 40 millió dolláros büdzsé végül 137 millió dollárt hozott.). Egy percig sem volt kérdés, érkezni fog a folytatás, mint ahogy az sem, hogy kínai szálakkal fogják megerősíteni a Szupercella 2 biztonságát. Az eredeti film írója, Miles Chapman ismét tollat ragad, hiszen ő fogja készíteni az új film szkriptjét.

Az első film történetében megismert Ray-t, aki azzal keresi kenyerét, hogy legfelső szervezetek biztonságát teszteli, rést keres, teszteli a ultra biztonsággal ellátott épületeket, és miként lehet megszökni a szigorúan őrzött létesítményekből, például egy börtönből. Ray egy utolsó nagy szökésre indul a The Tomb nevezetű börtönbe, azonban becsapják, és most tényleg bebörtönzöttként kell küzdenie a szabadságáért. Ray-nek ezúttal társakra is szüksége lesz, ha meg akar szökni, így köt barátságot Emil Rottmayer-rel. Közösen tervelik ki a már szinte lehetetlennek tűnő szabadulást a világ legvédettebb és legerősebb börtönéből.

Arról nem érkezett hír, hogy az első részben látott Jim Caviezel, Curtis “50 Cent” Jackson, Vinnie Jones, Vincent D’Onofrio és Amy Ryan színészek közül visszatér-e még valaki, mint ahogy arról sem, hogy mikor kezdik a forgatást, és mely napon láthatjuk a Szupercella 2-t a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Elkészült a The Batman forgatókönyve, a Warner Bros. és Ben Affleck is elégedett

Next Article

Matt Reeves lett a The Batman-film rendezője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!