Főoldal Sorozatok Hamarosan érkezik az Oscar-jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa királya második évada
Sorozatok

Hamarosan érkezik az Oscar-jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa királya második évada

Megtudtuk, mikor érkezik a Tulsa királya 2. évada.

198
Tulsa királya
Forrás: SkyShowtime

A SkyShowtime bejelentette, hogy az Oscar-jelölt Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa királya című sikersorozat várva várt második évada szeptember 18-tól kizárólag a platformon érhető el, valamint bemutatták az új évad első teaserét is. A jelenleg Oklahomában és Atlantában készülő sorozat vezető producerei az Oscar-jelölt Taylor Sheridan, az Oscar-jelölt és író Terence Winter, valamint a többszörösen díjra jelölt rendező, Craig Zisk. A sorozat producere az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios.

A második évadban Dwight (Stallone) és csapata tovább építik és védik növekvő birodalmukat Tulsában, ám rájönnek, hogy nem ők az egyetlenek, akik igényt tartanak a területükre. A Kansas City-i maffia és egy nagyon befolyásos helyi üzletember fenyegetése miatt Dwight azzal küzd, hogy biztonságban tartsa a családját és a csapatát, miközben minden ügyét kézben tartja. Ráadásul még mindig vannak befejezetlen ügyei New Yorkban.

A Tulsa királyában hihetetlen színészgárda sorakozik fel: Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund és Dana Delany.

Taylor Sheridan, Terence Winter és Craig Zisk mellett a Tulsa King producerei David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood és Keith Cox, a filmet pedig a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A Tulsa királya része Sheridan egyre bővülő világának a SkyShowtime platformján, amely a következőket tartalmazza: 1883, 1923, Kingstown polgármestere, Lawmen: Bass Reeves, a hamarosan induló Landman, a Lioness második évada, amely jelenleg is készül, valamint a Yellowstone mind az öt évada.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Yellowstone
Sorozatok

Kevin Costner nélkül tér vissza Yellowstone az utolsó epizódokkal

A világsikerű Yellowstone sorozat premierdátuma mellé kaptunk egy teaser előzetest is.

Yellowstone
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év...

SkyShowtime
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a SkyShowtime

Júniustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a SkyShowtime-on.