Már forog a Bosszúállók: Végtelen háború. Megérkezett az első videó!

Zárt ajtók mögött már hetek óta készül a Bosszúállók 3., most viszont kaptunk egy betekintést az atlantai stúdióba.

Zárt ajtók mögött már hetek óta készül a Bosszúállók 3., most viszont kaptunk egy betekintést az atlantai stúdióba.

A Marvel Studios pontosan tudja, hogy miként kell hype-olni a Bosszúállók: Végtelen háborút, amit már a Russo fivérek január óta forgatnak. A stúdió úgy döntött most, bepillanthatunk a forgatás első napjába, kezdve onnan, hogy bemutatták az első Végtelen követ a Marvel Filmes Univerzumában. 2017. január 23. nappal hivatalosan is elrajtolt a harmadik Bosszúállók film felvétele, ami a Marvel eddigi legnagyobb szuperhősfilmje lesz.

A lap tetején található videó megerősíti azt, hogy a Bosszúállók egyesülni fognak A galaxis őrzőivel és Pókemberrel, hogy együtt vegyék fel a harcot Thanos-szal, az univerzum rettegett szupergonoszával. És ha még nem lett volna elég a Marvel videója, akkor nézd meg azt a videót is, amit a trió egy Facebook Live bejelentkezés alkalmával készített közvetlen a stúdióból. A videó gazdája Vasember (Robert Downey Jr.) volt, mellékszerepben Űrlordot (Chris Pratt) és kamerák mögött Pókit (Tom Holland) láttuk, de még Anthony és Joe Russo rendező is beköszönt a nézőknek.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. május 4-én érkezik a mozikba, míg a Bosszúállók 4. 2019 május 3-án kerül bemutatásra.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Matt Reeves lett a The Batman-film rendezője

Next Article

Michael Douglas visszatér A Hangya és Darázs folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!