Főoldal Filmek Sokat olvashattatok már Deathstroke szupergonoszról, de eredetét lehet nem ismertétek
Filmek

Sokat olvashattatok már Deathstroke szupergonoszról, de eredetét lehet nem ismertétek

A Marvel és DC Univerzum egy újabb remek videóval készült, melyben Batman egyik főellenségét, Deathstroke-ot mutatják be.

931

A Marvel és DC Univerzum egy újabb remek videóval készült, melyben Batman egyik főellenségét, Deathstroke-ot mutatják be.

Az utóbbi hónapokban már annyit lehetett hallani Deathstroke-ról, hogy itt volt az ideje, hogy bemutassuk nektek a karakter eredetét, miként lett a DC Comics egyik meghatározó egyénisége. Igen, egy igazi egyéniségről beszélünk, akit megannyi módon ábrázoltak már. Volt, mindkét oldalt szolgálta, de valamiért mindig a rosszabb utat választotta a karakter. Slade Wilson emberalakjával tucatnyi képregényben találkozhattunk már, élőszereplőként pedig A zöld íjász sorozatban láthattuk legutóbb.

Még tavaly ősszel derült ki, hogy Joe Manganiello fogja játszani a karaktert a jövőben, már ha elkészül valaha is a The Batman-film. A színész többször elmondta, hogy a film forgatása hamarosan kezdetét veszi, míg egyszer csak Ben Affleck rendező bejelentette – voltak megelőző pletykák arról, hogy esetleg nem vállalja a rendezést -, távozik direktorként, s új rendezőt keresnek a filmre. Természetesen színészként marad – egyelőre. A Warner Bros. stúdió azonnal elkezdte keresni a lehetséges jelölteket, és állítólag több nagy név is szóba jöhet. A majmok bolygója franchise-tól Matt Reeves mellett felmerült még Tim Miller a Deadpool rendezője és Denis Villeneuve az Érkezés stábjából.

Geoff Johns és Affleck hónapokat töltött a szkript írásával, miközben csak azt lehetett hallani, nem állnak jól, nem áll össze, zavar van a karakterekkel. Nos, ez megoldódni látszik, hiszen a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája filmek íróját, Chris Terrio-t kérték fel, hogy véglegesítse a történetet.

Míg várjuk a hivatalos bejelentést, hogy ki rendezheti, és mikor kezdik forgatni a filmet, addig a lap tetején nézzétek meg a Deathstroke-ról szóló bemutató filmünket.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.