x
Filmek

Joe Manganiello lesz Deathstroke a Ben Affleck-féle Batman filmben!

A DC munkatársa Geoff Johns megerősítette az eddig is pletykált színészválasztást az ikonikus antihős szerepére.

Joe Manganiello lesz Deathstroke a Ben Affleck-féle Batman filmben!
  • Publishedszeptember 8, 2016

A DC munkatársa Geoff Johns megerősítette az eddig is pletykált színészválasztást az ikonikus antihős szerepére. Batmannek tehát a szólófilmjében Deathstroke lesz az ellenfele az első saját filmjében.

Nemrégiben Ben Affleck megosztott a különféle közösségi oldalakon egy rejtélyes koncepciós videót, amelyben az antihőst láthattuk mozgásban. Emiatt találgatások indultak, hogy vajon ki lesz az a szerencsés színész, aki magára öltheti a hírhedt narancs-fekete szerelést az Igazság Ligája film forgatásán. Egyből megindultak a találgatások, hogy vajon mit szeretett volna ezzel mondani a Batman-reboot filmek írója és rendezője.

dsjmh_mini

A The Wall Street Journal most, percekkel korábban számolt be a nagy hírről. Geoff Johns-szal készítettek egy interjút, melyben hivatalosan is bejelentették, hogy Joe Manganiello-t láthattuk a múlt héten kikerült videóban Deathstroke jelmezében. Továbbá a riportban azt is elmondták, hogy a Batman film főgonosza is Deathstroke lesz. Próbálták faggatni, hogy a Ligában milyen felvezetést kap a karakter, de Johns nem szerette volna kommentálni Deathstroke kilétét az Igazság Ligájában. Az egyszer biztos, hogy benne lesz, hiszen készült egy kis rövid film is erről a jelentről.

Joe Manganiello-t a magyar közönség többek között a Magic Mike című filmből és az Így jártam anyátokkal című sorozatból ismerheti. Személy szerint én nagyon örülök ennek a döntésnek, a színész mintha erre a szerepre született volna. Ti mit gondoltok, mennyire volt jó választás Joe Manganiello a szerepre?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.