Batman

Ben Affleck megerősítette, hogy Matt Reeves egy fiatalabb Batmanre fókuszál

Régóta pletykálták már, hogy Matt Reeves a The Batman főszerepében egy fiatalabb színészt képzel el, de ezt eddig hivatalosan nem mondták ki.

Régóta pletykálták már, hogy Matt Reeves a The Batman főszerepében egy fiatalabb színészt képzel el, de ezt eddig hivatalosan nem mondták ki.

Az elmúlt egy-két évben számos pletykát olvashattunk a The Batman-filmről, köztük arról, hogy Ben Affleck marad vagy távozik a Sötét lovag szerepéből, merthogy A majmok bolygója franchise rendezője egy fiatalabb színésszel képzeli el a címszereplőt, akivel éveken át lehet számolni a DC-nél. A Warner Bros. január hónap végén végül pontot tett az i-re, és bejelentették, hogy Affleck átadja a szerepet egy másik, eddig még ismeretlen színésznek, azonban a stúdió nem árulta el, hogy a döntésben szerepet játszott-e Reeves elképzelése egy fiatalabb Batmanről.

Legalábbis eddig, mert Ben Affleck az ET Canada interjújában megerősítette, hogy Reeves az önálló részben Gotham védelmezőjének szerepét egy nála fiatalabb színészre bízza, így részben ezért nem tudta elvállalni a DC képregényvilág legismertebb karakterének szerepét.

Alig várom ezt. Kiváló rendezőjük van. Egyfajta dolgot csinálnak, és nem akarok semmit adni, mert megkapják… de egy fiatal verziót csinálnak, egy alapon dolgoznak egy fiatalabb sráccal.

Nagyon úgy tűnik, hogy Affleck picit belefolyt a részletekbe, s többet tud annál, mint mi tudunk Reeves terveiről, de nagyon reméljük, hogy hamarosan mi is okosabbak leszünk, amire legnagyobb esély a San Diego-i Comic-Conon lesz, ahol a DC és Warner évről évre panellel várja a rajongókat.

Total
8
Shares
Previous Article

Még a tavasszal jöhet az új lemezmeghajtó nélküli és olcsóbb Xbox One

Next Article

Újabb AAA játékokkal bővül az Xbox Game Pass!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!