Főoldal Filmek Jeffrey Wright és Jonah Hill is csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához
Filmek

Jeffrey Wright és Jonah Hill is csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához

Míg a Westworld sztárja, Jeffrey Wright Gordon rendőr-felügyelőt, addig Jonah Hill a film fő gonoszát, Pingvint keltheti életre a The Batman-filmben.

563
Jonah Hill Jeffrey Wright The Batman

Míg a Westworld sztárja, Jeffrey Wright Gordon rendőr-felügyelőt, addig Jonah Hill a film fő gonoszát, Pingvint keltheti életre a The Batman-filmben.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Golden Globe- és Emmy-díj nyertes Jeffrey Wright (Westword) tárgyalásokat folytat Matt Reeves közelgő alkotásáról, így ő lehet Robert Pattinson nevével fémjelzett The Batman főszereplőjének egyik leghűségesebb segítője, James Gordon rendőrfelügyelő. Minden jel arra utal, hogy Matt Reeves teljesen új irányba viszi a történetet, hiszen J.K. Simmons Az Igazság Ligája után nem tér vissza Gordon szerepében.

Jeffrey Wright

Wright ezzel az új szereppel olyan legendás színészek nyomába léphet, mint Ben McKenzie (Gotham), az Oscar-díjas J.K. Simmons (Az Igazság Ligája), a szintén Oscarral jutalmazott Gary Oldman (A Sötét lovag-trilógia), Pat Hingle (Batman, Batman visszatér, Mindörökké Batman, Batman és Robin), valamint Neil Hamilton (’60-as évek beli Batmanje), akik korábban mind kipróbálták magukat Gotham City rendőrfelügyelő szerepében. A stúdió hivatalosan még nem közölte a hírt, ám Wright közösségi oldalán félreérthetetlen üzenetet tett közzé:

Ezzel egy időben a Variety forrása azt is megerősítette, hogy Matt Reeves a kétszeres Oscar-díjra jelölt Johan Hill-t szemelte ki a film egyik gazember szerepére. Míg a lap úgy tudja, hogy Pingvin szerepét szánnák a színésznek, addig egy másik oldal, a Collider forrása egy másik szerepet gondol Hill-nek, szerintük Rébusz szerepét kapja. Hivatalosan a Warner Bros. nem erősítette meg egyik színész csatlakozását sem, mint ahogy a film gonoszáról sem beszéltek.

Jonah Hill

Wright-tal ellentétben Hill neve mellett még kérdőjel van, miután még nem írta alá a szerződést. Justin Kroll a Variety újságírója szerint a felek már hetek óta tárgyalnak egymással, azonban Hill kisebb fejtörést okoz a stúdiónak, hiszen a színész több mint 10 millió dollárt kér a szerepért, ami csaknem kétszer annyiba kerül, mint Robert Pattinson főszereplése. A Warner Bros. döntésén múlik, hogy elég nagy-e a pénztárcájuk, hogy megfizessék Hollywood közkedvelt színészét, függetlenül attól, hogy Pingvin vagy Rébusz szerepét kapja.

A The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...