Főoldal Filmek George Miller újabb előzményfilmet akar, amely egy évvel a Mad Max: A harag útja előtt játszódna
Filmek

George Miller újabb előzményfilmet akar, amely egy évvel a Mad Max: A harag útja előtt játszódna

A Max Max: A harag útja másik főszereplője is előzményfilmet kaphat.

349
Mad Max: A harag útja
Forrás: Warner Bros.

Miközben egyre közelebb kerülünk a Furiosa: Történet a Mad Maxből bemutatójához, felmerül a kérdés, hogy mi lesz George Miller következő filmje, ezzel a történettel lezárul egy saga, vagy készül még belőle film? Jó hír, hogy emiatt nem kell aggódnunk, hiszen a rendező elárulta, hogy szeretne egy másik előzményfilmet forgatni, amely egy évvel játszódna a Mad Max: A harag útja előtt.

A sci-fi filmsorozat első részét 1979-ben mutatták be Mel Gibson főszereplésével, és azóta töretlenül kitart mellette. A Furiosa: Történet a Mad Maxből már az ötödik film lesz a sorozatból, és a premier után az író/rendező szeretné folytatni a történetmesélést erről a disztópikus világvégéről. A hónap végén érkezik az első előzményfilm Furiosával a főszerepben, de A harag útja másik főszereplője is saját filmet kaphat a jövőben.

A Mad Max: A harag útja előkészítése során azt is megírtuk, hogy mi történt Maxszel abban az évben, mielőtt találkozunk vele [a filmben]. És ahogy közeledünk a film vége felé, a kronológia… Alapvetően látnunk kellett, hogy Mad Max valahol ott ólálkodik, mert tudjuk, mi történt. Az írók tudják, hogy mi történt Mad Max-szel abban az előtte lévő évben, és van egy egész történetünk erről, amit valamikor szeretnék elmesélni, ha lesz rá lehetőségem.

George Miller

Az Entertainment Weeklynek nyilatkozva George Miller elárulta, hogy további tervei vannak a franchise-szal kapcsolatban, és ebben ismét a történet címszereplőjére koncentrálnának. Mint azt a filmsorozat rajongói tudják, a 2015-ös A harag útja című filmben először fordult a figyelem egy másik karakterrel, akit Charlize Theron játszott. Ő volt Furiosa, ezt a szerepet átveszi most Anya Taylor-Joy.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Furiosa: Történet a Mad Maxből
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Furiosa: Történet a Mad Maxből

Egy hónap múlva mozikban a Furiosa: Történet a Mad Maxből.

Furiosa: Történet a Mad Maxből
Filmek

A Furiosa: Történet a Mad Maxből egyik 15 perces jelenetét 78 napig forgatták

Mindent beleadtak a Furiosa: Történet a Mad Maxből egyik akciójelenetének forgatásába.